Това да се чува! Точно преди затъмнението смятам да кажа на една овнешка Луна, че е дошло времето да се отърве от мен. Ще пускам предизвестие.
Значи затъмнението е активирало транзита на Уран като кулминация на същия и очаквате събитийност в съответните сфери при вас-Лили и Santi ? Полезна информация.
Преди малко разгледах "записките" и забелязах,че лунациите в 9дом,при мен носят проблеми с роднини на партьора. :91:
...защото същият би ограничил ентусиазма ти в тази посока.
Да много правилно - кулминация е правилната дума/край на етап и началото на нов.При мен е и примесено със завръщане на Луната по прогресия, в съвкупност със пр. АСЦ едновременно.
Между другото, позицията на ЛФ винаги ще е ъглова спрямо АС, ако светилата са в съвпад, квадрат или опозиция. С ъглови локус фортуни (от знака на АС) се раждат хора с "труден" аспект между светилата.
Рени, какво питаш-какъв е рангът на затъмнението?Древните не са смятали такива неща, затъмненията са ги гледали главно към картата на царя или който е. В тая връзка избори дни преди затъмнение е много добра идея, но пък то тук май няма да се наблюдава