Автор Тема: Новолуние и СЗ 24 октомври 2014г.  (Прочетена 41413 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Новолуние и СЗ 24 октомври 2014г.
« Отговор #135 -: Октомври 26, 2014, 09:52:22 am »
Хм, ще вземе да ми затъмни 12 дом... Кой знае, може пък някоя тайна да излезе наяве  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #136 -: Октомври 26, 2014, 12:00:14 pm »
СЗ затъмняват съзнанието само по време на затъмнението-въпрос на минути .Символично -когато се случи да се наблюдава през деня човек зяпа с отворена уста и тъпее  :),като премине продължава прекъснатата си дейност .Същността на затъмнението е закриване на Слънцето/съзнанието/ от съвпада на Луна и ЛВ-два фактора отговорни за подсъзнанието-в този момент се въвежда програма в подсъзнанието съобразно със астрологичната ситуация в този момент,която да се осъществява подсъзнателно в близките средно 6 месеца .Странна работа как се осъществява влиянието на засегнатата индивидуална карта в/у привидно странични и отдалечени събития и явления.но това доказва,че всичко е взаимосвързано,засегнатият сувект е част от цялото и действа като ретранслаторна станция без да го осъзнава .

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #137 -: Октомври 26, 2014, 12:56:54 pm »
Oposit, би ли продължил същата посока на мнение и към натив със Сл. затъмнение, там  колко трае влиянието на същото върху съзнанието-минути, седмици, месец, години ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #138 -: Октомври 26, 2014, 12:59:57 pm »
Хм, ще вземе да ми затъмни 12 дом... Кой знае, може пък някоя тайна да излезе наяве  ;D

Защо да е само тайна, може някои скрити сили , за които не знаеш ?!?  :)
Лили, при теб всъщност затъмнението не е ли в 11-ти дом ,защото имахме горе-долу с теб сходна домофикация ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #139 -: Октомври 26, 2014, 01:06:53 pm »
Много далеч от върха на 11 дом, нито дори в средата му. Точно на куспидата на 12ти се пада.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #140 -: Октомври 26, 2014, 02:20:31 pm »
Рени,не съм задълбал чак толкова,все още изследвам собствената си карта,не съм срещал такъв случай,нямам преки наблюдения .Роден на СЗ точно в тези няколко минути би трябвало понеже липсва светлина от светилата да изразява свелината от другите фактори стелиуми,планети,звезди .Може би е медиум,възприемащ и слабата светлина ,липсва му его и съзнание-лошо положение,зависи в каква степен,каква компенсация има от други фактори,разсъждавам теоретично .Относно времетраенето-рожденната карта е основната програма,дънната платка-оказва влияние доживотно,най силно първите 6месеца може би ,чел съм че има висока смъртност скоро след раждането при такива деца .При хора не знам,но знам за един много известен кон шампион,дал начало на най-известното родословие английски чистокръвен -кон,,Еклипс,, ,но не знам дали е роден точно в минутите на затъмнението.съмнявам се .Когато е малко след затъмнението ефектът би трябвало да е обратен-силно положителен,подобно на стационарна планета  :017:-предположение  ::)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #141 -: Октомври 26, 2014, 09:37:57 pm »
  При мен затъмнението не прави точни аспекти,но познавам двама човека,които имат Слънца в 0* Телец и 0* Водолей.Ще наблюдавам и този транзит дали в техните животи ще даде някаква събитийност.Квадрат и опозиция не са слаби аспекти.  ;) Хората излишно много се впрягат от движението на Луната в прогресии,новолуния и пълнолуния.  :d030:
Да ви дам ОВ за двете Слънца на 0* в Телец и Водолей по време на СЗ.Никаква промяна и при тях.Всичко е било в реда на обикновените ежедневия.Аз разбира се искам достоверна информация и ги следих изкъсо,без да им казвам нищо(и без това не знаят какво е астрология  ;) ),за да ги стряскам.Не вдигнаха дори температура.Спокойна работа.  :)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #142 -: Октомври 26, 2014, 10:12:58 pm »
Да ви дам ОВ за двете Слънца на 0* в Телец и Водолей по време на СЗ.Никаква промяна и при тях.Всичко е било в реда на обикновените ежедневия.Аз разбира се искам достоверна информация и ги следих изкъсо,без да им казвам нищо(и без това не знаят какво е астрология  ;) ),за да ги стряскам.Не вдигнаха дори температура.Спокойна работа.  :)
А малката ми дъщеря, която е със Слънце скорпион 6гр и Луна съУ8 в 8д на 6гр лъв, вдигна температура нощта на 24ти срещу 25, цяла нощ я разтривах, правих и чай...
Затъмнението оказва влияние за по-дълъг период време, не е казано,  че трябва на момента нещо да се случи, а специално за квадрат или опозиция на СЗ или Новолуние със Слънцето пише, че може да донесе проблеми с някой мъж в живота, например заболяване на баща, съпруг, авторитетна фигура или началник. Възможно е също така трудности при общуването с мъже, блокаж на творческо вдъхновение или неспособност да се стартира проект, за който е изглеждало, че ще върви по вода. Вероятно е да има среща или събитие, което да нарани егото...

Рени

• Hero Member
« Отговор #143 -: Октомври 26, 2014, 10:21:53 pm »
Слз представлява моментът на "зачеване", не на самото "раждане".

Стар, може ли малко повече информация по споделеното. Благодаря.

Рени

• Hero Member
« Отговор #144 -: Октомври 26, 2014, 10:39:27 pm »
Рени,не съм задълбал чак толкова,все още изследвам собствената си карта,не съм срещал такъв случай,нямам преки наблюдения .Роден на СЗ точно в тези няколко минути би трябвало понеже липсва светлина от светилата да изразява свелината от другите фактори стелиуми,планети,звезди .Може би е медиум,възприемащ и слабата светлина ,липсва му его и съзнание-лошо положение,зависи в каква степен,каква компенсация има от други фактори,разсъждавам теоретично .Относно времетраенето-рожденната карта е основната програма,дънната платка-оказва влияние доживотно,най силно първите 6месеца може би ,чел съм че има висока смъртност скоро след раждането при такива деца .При хора не знам,но знам за един много известен кон шампион,дал начало на най-известното родословие английски чистокръвен -кон,,Еклипс,, ,но не знам дали е роден точно в минутите на затъмнението.съмнявам се .Когато е малко след затъмнението ефектът би трябвало да е обратен-силно положителен,подобно на стационарна планета  :017:-предположение  ::)

Мога да ти дам малко материал за изследване-родена съм един ден след СЗ, имам в натала стелиум, една от планетите (лична) в същия е стационарна, ако ти е интересно на ЛС мога да тим информация като събитийност и за първите 6 месеца при мен и до 7г. , толкова продължава максимално едно затъмнение. Не знам колко е била продължителността на същото, около моето раждане.

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #145 -: Октомври 27, 2014, 07:31:45 am »

Вероятно е да има среща или събитие, което да нарани егото...

Това мога да потвърдя като събитие точно в деня на затъмнението. Имах разговор с човек, който смятах за много близък приятел и за който смятах, че съм дала доста за кариерата и развитието му. Видях от близо колко неблагодарни са хората и как смятат доброто ти отношение за даденост, дори за задължително. Заедно със лунното затъмнение, което ми беше почти върху луната, сз доведе до край на едни взаимоотношения и ограничаването им до чисто колегиални. Човекът е жена и сз й попада в 12 дом.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #146 -: Октомври 27, 2014, 12:15:40 pm »
При мен действието ще се разиграва във 2-ри дом. Съвпад с натален Плутон, каре с натални Слънце и Венера. Май се задава война...  :014:  :lol_hitting:
Заради съвпада с Плутон съм станала особено сексуална. А заради това, че действието се разиграва във 2- ри дом си позволих да направя едни по-скъпи покупки. Купих си разкошен втален елек от заек, а на мъжа купих яке. Засега никой не ме е ядосал или накърнил егото ми, което се опасявах, че ще се случи заради квадрата със Слънцето ми. Но и да се опита някой няма да може- самочувствието ми удари тавана-остатъчен ефект вероятно от опозицията на тр. Юпитер с рожденото ми Слънце. Точния аспект беше преди повече от месец, ама още си действа. Умна, красива, с добър вкус... Кой като мен, а?  :012:
« Последна редакция: Октомври 27, 2014, 12:18:02 pm от Just_a_Dream »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #147 -: Октомври 27, 2014, 06:04:00 pm »
А малката ми дъщеря, която е със Слънце скорпион 6гр и Луна съУ8 в 8д на 6гр лъв, вдигна температура нощта на 24ти срещу 25, цяла нощ я разтривах, правих и чай...
Затъмнението оказва влияние за по-дълъг период време, не е казано,  че трябва на момента нещо да се случи, а специално за квадрат или опозиция на СЗ или Новолуние със Слънцето пише, че може да донесе проблеми с някой мъж в живота, например заболяване на баща, съпруг, авторитетна фигура или началник. Възможно е също така трудности при общуването с мъже, блокаж на творческо вдъхновение или неспособност да се стартира проект, за който е изглеждало, че ще върви по вода. Вероятно е да има среща или събитие, което да нарани егото...
Благодаря за коментара.Ако им се случи нещо  във връзка с това ще го напиша.  :) :08:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #148 -: Октомври 27, 2014, 06:05:51 pm »
Това мога да потвърдя като събитие точно в деня на затъмнението. Имах разговор с човек, който смятах за много близък приятел и за който смятах, че съм дала доста за кариерата и развитието му. Видях от близо колко неблагодарни са хората и как смятат доброто ти отношение за даденост, дори за задължително. Заедно със лунното затъмнение, което ми беше почти върху луната, сз доведе до край на едни взаимоотношения и ограничаването им до чисто колегиални. Човекът е жена и сз й попада в 12 дом.
Куркински има една мисъл,която гласи горе-долу това:
Болезнено е да получиш шут в зад - ник - а от човек,на който си дал обувки.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #149 -: Октомври 28, 2014, 10:51:18 am »
Затъмнението ми беше в тригон със Слънцето и на другия ден бях на родово събиране за 80-год. юбилей на баба ми. Тя нали имаше р.д. на затъмнението. Беше много хубаво събитие. Прекарах си приятно и имаше лечебен ефект върху мен, защото с този род почти (по баща) не се познавам и не сме близки, и това ме болеше последните години. Баба ми след дългото боледуване загладила косъм, много съм доволна от вида и състоянието и. На всички толкова им хареса, че уговориха следващата сбирка за Великден, за р.д. на дядо ми този път. Кога е следващото затъмнение? Пада се около неговия рожден ден.