Пълнолуние в 14* Телец-точен съвпад с пр. Слънце и куинконкс пр. Луна, в 6-ти нат. дом, 4-ти пр. дом.
Слънце у9, в 4-ти в аспект с нодална ос,АСЦ, уАСЦ, Уран, Плутон, Нептун, Хирон
Луна у8, в 5-ти в аспект с Венера/ Сатурн
Конфигурация в картата на Пълнолунието повтаря същата такава в наталната ми карта-събитието при мен е резултат от Новолунието със Затъмнение .Основните "виновници" за случващото се при мен, са Юпитер и Нептун в периода, двете най-силни планети в натала ми, които са в аспект със Слънце, активирано от Пълнолунието, както и нодална ос, също в аспект със Слънце по натал.Слънцето в моята карта е най-силно аспектирано и затова сега, когато е попаднала лунация върху него цялата карта е реагирала. Как съм реагирала аз на всичко това сега, показва моята пр. Луна в Стрелец, която е в знак на АСЦ и моя Марс и на 1* съвпад от същия (по прогресия)-с ентусиазъм и разширих полето на реализация в професионален план за в бъдеще с нов проект. Понеже Пълнолунието е куинконкс с пр. Луна, се наложи да се нагодя към човека , влязъл в живота ми в тази област (между другото човека е с АСЦ Телец, акцент 12-ти дом и Юпитер
).
Понеже при мен всички лунации след 12 * Телец/ Скорпион попадат по оста 6/12-ти , заангажирано е и здравето ми. Венера като управител на 6-ти дом е не добре поставена и в аспект с Луна, Сатурн,Нептун-всички характерни( не)здравословни симптоми по същите се обадиха вкупом в периода.Но въпреки това, все пак лунацията е в Телец, аз ще празнувам празника си, защото Юпитер е точен тригон с Луната ми, а тя трябва да бъде "нахранена' с удоволствия, както повелява знака Телец.
Наздраве!