Стана ми интересно, че си се занимавала толкова време с ТА, а не си се престрашила да си провериш изводите на живо. Правила ли си статистика колко често уцелваш тренда?
Не, аз се пробвах, не съм спирала през тези 12 години:) - но само тогава , когато не "се отнеса" нанякъде другаде
- имам квадрат Марс/Нептун между 2/5 дом. Това ми беше основния проблем
. Натала ми го има в темата за соларите - сега го сложих - интересен е - У5,8,9,11 съвпад в 3 дом. Но връзката с 2 дом е непряка - диспозитора на У2 е и У11, но е слаб. Другото - ЮЛВ в 5 дом, точен квадрат Марса в 2 дом, и накрая ПФ точна опозиция на горе описания съвпад
.
За тренда - повече е от 60-70% - не ми е било интересно да водя статистика, защото си го "знаех". Въпросът е в това, че тренд няма от много години
- затова търгуващите губят много сега - в момента тече една много широка и дълга корекция, която е съставена от мини-корекции - точно те всъщност предполагат това развитие в света - неочаквано, манипулативно, нелогично. Но при дневни/интрадневни движения могат да се правят парички - и то си има такива хора, аз ги познавам.
Но, принципно, такива събития като 2006 и 2008 се виждат при ТА - е, поне аз ги видях и предупредих тези около мен, които бяха в позиция. Особено 2006 беше много на кантар - много хора изгоряха, включително един мой близък приятел (въпреки че го молех да се застрахова
) - ама то като ти е писано ....