Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 55995 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #225 -: Септември 22, 2015, 09:09:45 pm »
ама имате рога и копита  :29:

И тези, с черупките, казват "Пука ми на черупката" , а овенът какво- "Ще ми накривиш рогата"?
 :043: :043: :043: :043: :043:
Овните казват:хич не ме е гъдел по копитото.  :P :012: :012:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #226 -: Октомври 01, 2015, 11:58:16 pm »
Едно звездно събитие,което ще го отбележа тук,въпреки че това не е неговото мястото.
На 16 октомври Марс и Юпитер ще направят съвпад на 13* в Дева и заедно ще направят тригон към Плутон на 13* в Козирог.Имаме си точни градуси и тези,с точки в 13тия градус на земните знаци да се подготвят за нещо(дай,Боже!) изключително.  :08: Този тригон го имам във въздушните знаци и за това ми направи впечатление.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #227 -: Октомври 02, 2015, 12:31:55 am »
Много ме радвам това :)
Над силата е само умението да я владеем!

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #228 -: Октомври 02, 2015, 12:39:38 am »
Ще чакам да се похвалиш.  :08:

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #229 -: Октомври 02, 2015, 12:47:30 am »
Хах .... на 9.10 ми е поредната операция и ще лежа заклана у дома, но 1 седмица след това ще ми светне сигурно :)  Ще докладвам за преживяванията :)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #230 -: Октомври 02, 2015, 07:50:15 am »
Едно звездно събитие,което ще го отбележа тук,въпреки че това не е неговото мястото.
На 16 октомври Марс и Юпитер ще направят съвпад на 13* в Дева и заедно ще направят тригон към Плутон на 13* в Козирог.Имаме си точни градуси и тези,с точки в 13тия градус на земните знаци да се подготвят за нещо(дай,Боже!) изключително.  :08: Този тригон го имам във въздушните знаци и за това ми направи впечатление.

Мерси за инфото, не бях обърнала внимание! Слънцето ми е в 13-ти градус на Телец в 7-ми дом, управлява МЦ, дано наистина случката е нещо изключително :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #231 -: Октомври 02, 2015, 12:32:59 pm »
На 16 октомври Марс и Юпитер ще направят съвпад на 13* в Дева и заедно ще направят тригон към Плутон на 13* в Козирог.Имаме си точни градуси и тези,с точки в 13тия градус на земните знаци да се подготвят за нещо(дай,Боже!) изключително.
Съвпадът на тр. Марс с тр. Юпитер ще съвпадне с Плутон и АСЦ в натала ми, а тр. Плутон, логично, е в тригон с тях, откъм 4-ти дом. Имам обществена проява, планувана за 14 окт. и пътуване в страната за 18 окт. , но да си купя лотариен билет и спечеля 200 000лв - това определено е изключително!  :012: :012: :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #232 -: Октомври 02, 2015, 03:46:48 pm »
Отношенията между трите планети много ме вълнуват,но не ми се правеше нова тема за тях. :)
Момичета,стискам ви палци за големи и приятни изненади!  :08: :) :58:
При мен има аспекти.Плутон съвпад СЛВ,Юпитер/Марс тригонират от 3Д.Точен квадрат и квинконс към Венера(+Слънце/Хирон)
И неточни (орбис 2-3*) квадрат и квинконс към Сатурн.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #233 -: Октомври 04, 2015, 07:42:58 pm »
Някой от тези двамата снощи ми върна в живота една много голяма Скорпионска твар,с която се поизмъчихме,когато "бяхме".Не пропусна да ме захапе и да замаже като отидох.Знае,че ще му налетя и си точи зъбите да ме закове.Не знам хваля ли се или се оплаквам,но ако не си седна на дъто,чакайте ТСВ.
  Тези чудовища ловуват като паяците-пасивно.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #234 -: Октомври 04, 2015, 09:26:05 pm »
Драки, голям номер си спретнала на Скорпня. С малко си се разминала.  :012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #235 -: Октомври 05, 2015, 10:22:55 am »
Драки, голям номер си спретнала на Скорпня. С малко си се разминала.  :012:
Беше доста назлобял и още не му е минало,но разиграва,че целта му била "щастието в моите очи".Мислех,че ще ме излъже по-подобаващо.   :D В него нямаше никакво блогородство,само егоизъм.А мен от него ме спаси гордостта му,че не може да изтърпи изгората му да има втора връзка.   :043:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #236 -: Октомври 06, 2015, 06:47:31 pm »
По Урановски нещата между нас секнаха така неочаквано,както неочаквано се срещнахме онзи ден. :)
В кратко резюме:тя го е напуснала,не са имали деца.Като се срещнахме днес се оказа,че той ме е изследвал дали съм променила циничното си отношение към любовта.Оказа се,че съм била удивителна жена,но предпочитал да бъде сам и да живее в спомени за нея,защото с нея той не се е чувствал сам.Засвидетелствах пълна подкрепа към емоционалните му нужди.  :d030: :012:
Забележителното в случая беше,че той "ме нападна" любовно онзи ден,но след като "прегоряхме" той пак е усетил,че няма какво да прави с такова вятърничаво (въздушни тригони да искаш) същество като мен.Ами нямам вина,че не съм обсебена до степен благоговение и пълна отдаденост,каквито иска.  ;D Поне не изливаше гадост,беше смирен и одухотворен,не знам как се е трансформирал,но той твърди,че тя го е променила.такъв хич не го харесах.
« Последна редакция: Октомври 06, 2015, 06:49:15 pm от Дракониада »

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #237 -: Октомври 06, 2015, 06:56:54 pm »
Проверил е дали ще може да си начеше наританото его с теб, но е преценил, че няма да стане и го е разиграл така .... Ех, който го е страх от мечки - да не ходи в гората  :D

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #238 -: Октомври 06, 2015, 07:05:52 pm »
Алена,много по-лошо е-той е заврял егото си в......Аз харесвам агресивни мъже,но това,което видях днес не беше онзи мъж от преди време.Да го докара до светец за мен е пречупване.Със сигурност голямото му его е там някъде,само не знам какви щуротии върши да се затваря сам и да мисли за нея като последния глупак.Има жени колкото иска,не визирам мен,защото днес с това състояние на душата му уби завинаги женският ми интерес към него.Той е одухотворено,зомбирано мекотело извинявам се на всички,че пиша по този начин.

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #239 -: Октомври 06, 2015, 07:08:46 pm »
Сигурно е временно и ще му мине и ще се опери :) Очаквай нови атаки после :)