При мен върви с нептунова квадратура - Нептун ми е на 12:11 в Стрелец, а Сатурн ми е ретро и в натала и затова очаквам втвърдяване на безграничността и продаване на форма Изясняване, формулиране - доминация на Сатурн, а Нептун клекнал
И Луната ще направи компания на Сатурн, ще бъде емоционално
Алена, природата на Нептун отразява една пасивност и му е необходим стимулатор, за да се прояви
силно и както очакваме. Обикновено това са транзитите на Сатурн, Уран и на Нептун към натален, както и новолуние, за да може човек да определи своите идеали, така че под някаква форма да ги материализира и да се пречисти от онези действия, които го водят към самозаблуди. Ако искаш да се изправиш пред нещо,което досега си пренебрегвала в активираните в периода област/и от тао-то, сега е момента. Не забравяй да включиш в
изясняването и отношението ти към секса-или самата връзка между сексуалните желания, енергия и духовните реалности, които те вълнуват. По принцип транзитите с/към Нептун са особени важни за духовно ориентираните хора. Ако тао-то ангажира ъглите в картата ти фокусът на напрежение-промени при теб ще е около ролята ти на майка, съпруга, призвание, професионален живот и понеже Юпитер /пълнолунието, което предстои ще засегнат тази тематика, може да очакваш някакво разместване в плановете ти , социален статус, финансови начинания или такива на партньор/сътрудник. Юпитер ако вече ти е в 7-ми дом след пълнолунието и директния ход на Марс, би трябвало да имаш повишена яснота в това
какво точно искаш. Всеки аспект на Меркурий към тао-то Сатурн/Нептун може да ти носят радикални промени в условията и обстоятелствата, така че е добре да си по-наблюдателна и слушателна как възприемаш случващото се около теб и най-вече в/около партньора ти, акцента в периода са делата в партньорската сфера, не лично за теб, вгледай се.