Хепи, така е. Наистина спестих. Но го отчитам на някаква харизма(изкифлях). Нямах очаквания или намерения да поправя нещо, освен необходимото, за което бях там - една гума. А покрай ремонтираната се прибрах и с нова гума. За която реално платих само монтаж. Другите козметични поправки не коментирам. За едно от нещата трябваше да посетя някой майстор, не е кой знае какво, но правеше въртел.
Късмет и подаръците ме напуснаха, когато седмодомието се появи. видимо притеснен, че се бавя толкова време за една гума.
Но все пак поправките не бяха калкулирани, въпреки желанието ми да си платя.
При него Венера и Марс са в съвпад с нат. Меркурий. Синхронично си вървят нещата. И при двама ни автомобилната тема е застъпена. При него Меркурий е у8/11. Мунданен съвпад е в секстил с у3 и тригон у5. Той продаде един от автомобилите си. А аз купих нов. Но за покупката набеждавам Слв, който в момента ми е в съвпад с Венерата, у3/4/8.
И при двамата има късмет при сделките. При него тр. Сатурн е в точна опозиция със себе си, а е упр на 3 дом. Предполагам това наложи намаляване на броя превозни средства до най-необходимите. Отпаднаха ненужните. Аз се дъня с капризи, но явно съм кифла. :72: