Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33279 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #90 -: Февруари 20, 2015, 11:13:07 pm »
Сега когато и Луната е в съвпад с Венера и Марс, как мислите може да се тълкува този съвпад?

Paulina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #91 -: Февруари 21, 2015, 01:42:43 am »
След няма и 2* Луната, Марс и Венера ще срещнат АС ми и ...все още тишина :17: Този път имам някакви очаквания, въпреки че съвпадите им и циклите им като цяло в последните няколко години не са ми донесли съществена промяна в личен план.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #92 -: Февруари 21, 2015, 08:22:07 am »
- 1 и 7 и 2 и 8 дом. 1 и 7  не е задължително да са само любовни връзки, просто връзки с другите.

лични и  по 7= бизнес партньорства,съдружници ,клиенти,съветници,съперници,съзтезатели,
« Последна редакция: Февруари 21, 2015, 08:25:35 am от strelicka »

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #93 -: Февруари 21, 2015, 08:32:53 am »
 предишни цикли марс-венера

http://tayni.net/?p=135
http://tayni.net/?p=599

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #94 -: Февруари 21, 2015, 11:34:20 am »

Сатурнясали Венера и Марс

Плутонясали и маркиращи

Стана жежко.  :012:

:cheer: Сатурнясали много ми хареса, почти колкото плутонясали! Онова там е Сатурн във Везни май. Тангото започва утре!  :character0029:  :-*

Paulina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #95 -: Февруари 21, 2015, 12:27:06 pm »
Ама вие да не чакате в деня на започването на марсово-венериния цикъл, да ви тресне някой според неговия "профил" ? Цикълът просто показва период, в рамките на който определена натална тема приема модифициран вид и това, което евентуално може да се случи по тази тема, приема неговия облик. В случая това са глобално за всички две теми - 1 и 7 и 2 и 8 дом. 1 и 7  не е задължително да са само любовни връзки, просто връзки с другите.

Хах..тресване едва ли :012: По 1и 7 и 2и 8 дом темите след преглед на циклите преди месеци съществени промени не отчетох. Ех и квадрата в натала няма как да стане съвпад :012:

Вече има някакво раздвижване, започнах да дърпам дъвола за опашката :012:, но промените които очаквам от години едва ли са резултат само от Марс и Венера на АС!

Happy58

• Гост
« Отговор #96 -: Февруари 22, 2015, 09:37:13 am »
Тангото започна :)

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #97 -: Февруари 22, 2015, 10:48:13 am »
Тангото започна :)
И то как  :012: Имам чувството, че е промило мозъка на повечето мъже. Вчера в късния следобед стоя на спирката на метрото и някакъв тукашен смелчага реши да отработва аспекта  :012: ( нетипично за тях, повечето които заговарят на такива места ,като спирки например,   са някакви чужденци). След това срещнах една бивша колежка, която не бях виждала от месеци- това явно си беше моето проявление.  :012: Днес на точния аспект са ми в квадрат с луната.

Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #98 -: Февруари 22, 2015, 03:16:56 pm »
Този цикъл Марс—Венера, циклите изобщо, от съвпад до съвпад ли се мери? Много ми харесва къде се пада, точно срещу наталния ми Марс :72:

Следващият пък прави секстил към АЦ (и СЛВ/Лилит/Меркурий върху Марс, това сложно си го представям — щастливо/кармично влюбване в някоя вещица :d030:), а Луната все е срещу Венера. Току виж, тангото донесло нещо значимо и хубаво :)
« Последна редакция: Февруари 22, 2015, 03:43:22 pm от Reptil »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #99 -: Февруари 24, 2015, 05:27:57 pm »
Явно много ти харесва :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
« Отговор #100 -: Февруари 24, 2015, 05:31:38 pm »
При мен засега този съвпад не носи никакво проявление или поне не отчитам такова.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #101 -: Февруари 24, 2015, 06:14:52 pm »
То и при мен няма велики събития, Весо.

В опозиция с Меркурий ми е, у5/8/съу4.
Транзитен Меркурий се върти около Асц ми. Не мога да разгранича от кое е тази забързаност около мен. От няколко дена наистина не мога да се свъртя дълго в къщата.

Иначе се отразява по меркуриевите теми, не по домовете, които управлява.
Занимания по коли. Мога да "обвиня" съвпад за някаква харизма. Имам известен късмет - козметични поправки безплатно, нова гума на символична цена. Не е лошо като проявление. Просто са дребни събития, не го отчитам като нещо велико.  :)

Едит: Сега виждам, е съвпад ми е в тригон с у1. Явно Марс ме е ръчнал да се размърдам.
« Последна редакция: Февруари 24, 2015, 06:22:36 pm от Emma »
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #102 -: Февруари 24, 2015, 07:22:24 pm »
То и при мен няма велики събития, Весо.

В опозиция с Меркурий ми е, у5/8/съу4.
Транзитен Меркурий се върти около Асц ми. Не мога да разгранича от кое е тази забързаност около мен. От няколко дена наистина не мога да се свъртя дълго в къщата.

Иначе се отразява по меркуриевите теми, не по домовете, които управлява.
Занимания по коли. Мога да "обвиня" съвпад за някаква харизма. Имам известен късмет - козметични поправки безплатно, нова гума на символична цена. Не е лошо като проявление. Просто са дребни събития, не го отчитам като нещо велико:)

Едит: Сега виждам, е съвпад ми е в тригон с у1. Явно Марс ме е ръчнал да се размърдам.

Ема, че нали тези две планети не са от големите - защо трябва да има нещо велико. А реално, ако събереш сумата, която си спестила (реално получила подарък), дали пък няма вече да е нещо по-така ...

Аз си отчитам и малките случки, защото те СА си случки и дори и малки, си имат своето значение.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #103 -: Февруари 24, 2015, 07:38:16 pm »
аз в4ера ги видях в небето , Марс и Венера заедно , много бяха красиви , Венера по-ярка , Марс по-слаба :)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #104 -: Февруари 24, 2015, 08:02:16 pm »
Хепи, така е. Наистина спестих. Но го отчитам на някаква харизма(изкифлях). Нямах очаквания или намерения да поправя нещо, освен необходимото, за което бях там - една гума. А покрай ремонтираната се прибрах и с нова гума. За която реално платих само монтаж. Другите козметични поправки не коментирам. За едно от нещата трябваше да посетя някой майстор, не е кой знае какво, но правеше въртел.
Късмет и подаръците ме напуснаха, когато седмодомието се появи. видимо притеснен, че се бавя толкова време за една гума.  :D Но все пак поправките не бяха калкулирани, въпреки желанието ми да си платя.

При него Венера и Марс са в съвпад с нат. Меркурий. Синхронично си вървят нещата. И при двама ни автомобилната тема е застъпена. При него Меркурий е у8/11. Мунданен съвпад е в секстил с у3 и тригон у5. Той продаде един от автомобилите си. А аз купих нов. Но за покупката набеждавам Слв, който в момента ми е в съвпад с Венерата, у3/4/8.
И при двамата има късмет при сделките. При него тр. Сатурн е в точна опозиция със себе си, а е упр на 3 дом. Предполагам това наложи намаляване на броя превозни средства до най-необходимите. Отпаднаха ненужните. Аз се дъня с капризи, но явно съм кифла.  :72:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.