Дали не се прекомпенсира някак след време,като човек осъзнае ограниченията по включените планети? Скоро гледах такава карта-асцендент телец, слънце в лъв в 5 дом, нептун на МЦ, венера съвпад с луна във везни но включени в 6 дом. Нативът е певица-това и учи, хубав глас, участва в рок-опера. По делата на 6-тия включен дом, сподели, че винаги изпипва нещата си до степен на маниакалност, от което малко се губи огнената спонтанност на троновото слънце в 5 дом. Много е млада, няма твърде за споделяне. Майка й е известна от близкото минало певица. Не ми се ровеше в темата, че елична, но мисля, че в някакъв смисъл тя трябва да се изтласка от слават на майка си,зада бъде себе си-артист, даровит при това. заключеният управител на асцендента,макар и тронов, но в 6дом, я кара да е професионалист, но и да намери баланса в отношенията с колегите, потвърди тенденцията. Мисля, че би се поболявала, ако по независещи от нея причини, не успее да наложи своите идеи в работата. Каза, че има трудности с дипломацията. Двете женски планети са затворените, не иска никакъв личен живот,докато не успее на голямата сцена.
Друга карта на моя близка-включени знаци близнаци и стрелец, възлите само са в тези знаци. Факт-никакви интереси, няма жажда за знания, засега не страда от това. Майкат й бащата са със слънца в блз. и стр. :57:И както често се случва темата на мундо-3 и 9 дом е повторена още и още. Слънце в 9 дом, опозиция юпитер в 3, също-меркурий в риби в 8 дом тригон с марс в рак в 12. Това е с диспозиторите. Добра интуиция-както няма много речников запас и прочетени/научени знания, така на пръв поглед анализира и често цели в десятката за хората. Усетът не я лъже, много огнено има в картата й.
За наследственост тук не може да се говори-другите от семейството нямат повторени интерсептации.
Мисля, че ако има проблемност по тях, то ще е потвърдено от друго, по индукция да се търси е добър подход. друга тема е,че не всеки е готов да споделя или склонен към интроспекция, което си е негово право.
Иначе някъде казват, че интересптираните знаци и планети са научени уроци. Не съм убедена винаги да е така, но тази личност, последната,която споменах няма проблеми с общуването, много хора около нея ,те я търсят, има мъдрост и без книги. Но за мен липсите са си липси /за ов и астрологията/
Това ,че е успешна въпреки тях е положителното.
Да, и още един случай-жена,която се омъжи 42 г. имаше бегли връзки с другия пол до тогава, въпреки желанието й, някак обстоятелствата я свързваха с несвободни, или несериозни. Включен овен в 1 и марс везни в 7-също включен.