Автор Тема: Лунно затъмнение 4 април 2015г.  (Прочетена 34145 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Лунно затъмнение 4 април 2015г.
« Отговор #90 -: Април 06, 2015, 10:00:11 pm »
Papy няма ли да докладва това ЛЗ дали и как действа при нея, в 1д съвпад с Плутон- все нещо трябва да се случва, ама к'во ли?
« Последна редакция: Април 06, 2015, 10:12:07 pm от akruks »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #91 -: Април 06, 2015, 11:50:43 pm »
Знаеш ли Рени, в момента наблюдавам при хората, които не ги "докосва" този цикъл същата реакция спрямо мен - "аз-иран, ускорен, наелекризиран".
Някои се опитвам да ги 'уча' и на любов към тях самите  :) . Чувствам, че е несправедливо да изглеждат по начина в който се намират в момента... (хора които им притиска тр. Сатурн светило).

Santi, когато някой е решил да се мъчи, не му помагай-може така да му харесва. :)
В момента Нептун активира ли Венера, домовете които управлява, опозиция в картата ти, прогресия с нейно участие ? Цикълът докосва всички, няма как, просто всеки реагира според темперамента си  и това което вижда/знае.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #92 -: Април 07, 2015, 12:58:01 pm »
На мен ми изглеждат чудесно нещата - точен съвпад Уран (у10) в 5ти дом в тригон с Асц. и секстил Десц.
По това време ще съм в чужбина с децата..може във връзка с тях да се отрази :)

Ех, с големи очаквания съм за това затъмнение, но засега нямам събития..Освен,че в момента пътувам във влака Берлин-Брюксел с децата, които ми късат нервичките със всякакви претенции :lol_hitting:

akruks

• Hero Member
« Отговор #93 -: Април 07, 2015, 01:13:55 pm »
Ех, с големи очаквания съм за това затъмнение, но засега нямам събития..Освен,че в момента пътувам във влака Берлин-Брюксел с децата, които ми късат нервичките със всякакви претенции :lol_hitting:
ами то Уран понякога дава нерви, не винаги е приятел или астролог, или пък гениален откривател  :012: :012:
влез им в ритъма на децата и не се ядосвай, така се укротява куче- като се снишиш до неговия ръст и го гледаш в очите  :012:

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #94 -: Април 08, 2015, 01:31:36 am »
Santi, когато някой е решил да се мъчи, не му помагай-може така да му харесва. :)
В момента Нептун активира ли Венера, домовете които управлява, опозиция в картата ти, прогресия с нейно участие ? Цикълът докосва всички, няма как, просто всеки реагира според темперамента си  и това което вижда/знае.  :)

Рени, твърде много мъка има по нашата земя, че да оставам твърде несъпричастен.
Както казах тези близки за мен хора са атакувани от Сатурн /множество планети във фиксирани/ знаци и доминантата им е такава, че им е трудно да въприемат промените и им е нужен 'шут в гъза'  ;D .

В момента тр. Нептун квадратира нат.Венера - има също така прилежаща дирекция, която подчертава нюанса (дир. Венера опозиция нат. Нептун 5-11 дом), но все още не се отличава по начин, различен от типичните ми 'ежедневни занимания' свързани с творческа дейност, интерес към различни иновативни стартъп-и и т.н .. Надявам се да не се разочаровам отново.  :)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #95 -: Април 14, 2015, 07:09:07 pm »
В 3 дом, като образува куинконс с МЦ и  опозиция Юпитер...

И ощееее.... на път сме да реализираме планове с половинката, които обмисляхме преди няколко месеца. (предимно по апартамента ни)
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Happy58

• Гост
« Отговор #96 -: Май 02, 2015, 12:43:11 pm »
Пълнолуние и ЛЗ на 14гр 24' везни, което заформя Тао-квадратура с  Уран и Плутон, който е връх
Плутон обаче е в тригон с Венера, която е диспозитор на ЛЗ, а последното е в секстил с Юпитер- има смекчаващи, благоприятни аспекти на фона на напрегнатата квадратура  :13:

да споделя - самото ЛЗ нямаше особен аспект към картата ми, но ... Асц на ЛЗ е в съвпад с моя натален Марс в Лъв. Равносметка - приключих лИбовните терзания с мъж, слънчев Лъв, като Слънцето му е в съвпад с Марс. Сега пак ще имам нещо свързано с осите на пълнолунието и ще наблюдавам, дали пак така ще проработи.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #97 -: Май 02, 2015, 01:22:58 pm »
Хепи съжалявам , че нещата са приключили , дано дойде по-добра връзка , с повече споделена обич.

Happy58

• Гост
« Отговор #98 -: Май 02, 2015, 02:11:14 pm »
Хепи съжалявам , че нещата са приключили , дано дойде по-добра връзка , с повече споделена обич.

Грег, благодаря за съчувствието, но не е нужно ... аз се стремях към това вече 1,5 година .... просто не успявах да го направя. А тук исках само да посоча събитието в съответствие с действието на осите от картата на ЛЗ.

akruks

• Hero Member
« Отговор #99 -: Май 02, 2015, 03:37:37 pm »
да споделя - самото ЛЗ нямаше особен аспект към картата ми, но ... Асц на ЛЗ е в съвпад с моя натален Марс в Лъв. Равносметка - приключих лИбовните терзания с мъж, слънчев Лъв, като Слънцето му е в съвпад с Марс. Сега пак ще имам нещо свързано с осите на пълнолунието и ще наблюдавам, дали пак така ще проработи.
Благодаря, че сподели, аз досега не съм наблюдавала осите от картата на дадена лунация
ДСЦ от картата на това ЛЗ съвпада с моя Вертекс, съответно АСЦ е на моя антивертекс в 12д
Хепи, твоя Марс значи ми отваря портала на съдбата от миналото :)
« Последна редакция: Май 02, 2015, 03:40:09 pm от akruks »

Happy58

• Гост
« Отговор #100 -: Май 02, 2015, 05:31:56 pm »
Благодаря, че сподели, аз досега не съм наблюдавала осите от картата на дадена лунация
ДСЦ от картата на това ЛЗ съвпада с моя Вертекс, съответно АСЦ е на моя антивертекс в 12д
Хепи, твоя Марс значи ми отваря портала на съдбата от миналото :)

нямам идея, как точно се проявява това :), но може и да не е толкова прекрасно, защото марса ми е в квадрат с нодалната ос :) . Марса е на 18гр, за да сме по-точни :)

П.С. Няма случайни неща :)

П.С.2 - аз още ги наблюдавам тези съвпад на осите .. пълнолунието сега също има такъв (описала съм го) - ако и ти или някой друг забележи нещо, ще е интересно да споделяме. Нали казват, че осите всъщност са тези, които дават проявлението на заложеното в натала .... ще видим.
« Последна редакция: Май 02, 2015, 05:35:48 pm от Happy58 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #101 -: Май 02, 2015, 08:11:25 pm »
нямам идея, как точно се проявява това :), но може и да не е толкова прекрасно, защото марса ми е в квадрат с нодалната ос :) . Марса е на 18гр, за да сме по-точни :)

П.С. Няма случайни неща :)
Антивертекса ми е 20гр, така че е съвпад с твоя Марс
Марс нали е планета на действието, затова написах, че ми отваряш портала на съдбата, а дали е хубаво или не- ами не си ми виновна за съдбата, 12д се свързва с кармата, с миналото, с подсъзнателните процеси, а Марс по принцип е злосторник- може да извадиш на повърхонстта неща, които съм заровила в миналото и съм забравила  :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #102 -: Май 02, 2015, 08:56:26 pm »
Happy, ЛЗ в 10-ти дом, Новолуние в Овен в 10-ти дом -обстоятелства около твоя статус, бил той личен или обществен, вече няма да са същите(ЛЗ), последвани събития от Новолуние в Овен затварящо в тао-квадратура опозиция по оста 1/7 Луна-Юпитер, ти си с АСЦ Рак и Слънчеви Везни.Управителят на ЛЗ -Венера в Телец, упр. Новолунието -Марс в Телец, ти си с нодална ос Телец/Скорпион, с Венера/Марс към възлите. ЛЗ , задвижило квадратурата Уран/Плутон повтаря твоята натален стелиум Венера-Уран-Плутон. Прогресивна Луна в 4-ти дом, като у АСЦ и в дом на партньорствата/връзките , приключва нещо много лично за теб, в Скорпион-разрушаващо, заедно с ЛЗ, би трябвало да е зяавинаги, стига да не си взела спонтанно решението, но тук се случва и преместване. Прогресивната карта е с акцент неподвижност, реагираш по-бавно на промените, не искаш да ги приемеш, ето защо чак сега се случват нещата, а е трябвало още миналата година. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #103 -: Май 03, 2015, 08:41:45 am »
Happy, ЛЗ в 10-ти дом, Новолуние в Овен в 10-ти дом -обстоятелства около твоя статус, бил той личен или обществен, вече няма да са същите(ЛЗ), последвани събития от Новолуние в Овен затварящо в тао-квадратура опозиция по оста 1/7 Луна-Юпитер, ти си с АСЦ Рак и Слънчеви Везни.Управителят на ЛЗ -Венера в Телец, упр. Новолунието -Марс в Телец, ти си с нодална ос Телец/Скорпион, с Венера/Марс към възлите. ЛЗ , задвижило квадратурата Уран/Плутон повтаря твоята натален стелиум Венера-Уран-Плутон. Прогресивна Луна в 4-ти дом, като у АСЦ и в дом на партньорствата/връзките , приключва нещо много лично за теб, в Скорпион-разрушаващо, заедно с ЛЗ, би трябвало да е зяавинаги, стига да не си взела спонтанно решението, но тук се случва и преместване. Прогресивната карта е с акцент неподвижност, реагираш по-бавно на промените, не искаш да ги приемеш, ето защо чак сега се случват нещата, а е трябвало още миналата година. :)

"трябвало" - е аз нали започнах .... ама ... не бях достатъчно силна, а може би всъщност (както бях писала някъде тук) не бях наясно защо да слагам край :)
Това с преместването не го разбрах - заради пр Луна в 4 дом ли го казваш? - за момента няма такива изгледи, но .... то Божа работа.
Това с участието на 10 дом и аз го обмислях, но ... те тези взаимоотношения по никакъв начин не бяха свързани с какъвто и да е статус - та ние дори и любовници не можеше да се смятаме ... някакво такова неясно, висящо ....
Решението не е спонтанно - доста болка и терзания ми струваше.

в крайна сметка .... всичко е добре, щом завършва добре :)

Анализа е много добър  :08:

Рени

• Hero Member
« Отговор #104 -: Май 03, 2015, 09:45:08 am »
Happy, какъв е статуса на човек, който в даден период няма взаимоотношения с някой  ?!?  :)

Когато е активиран 4-ти дом, Луна винаги на преден план излизат теми , свързани с някакво (пре)местене, защото на човек вече не му е удобно (Луна), там където в момента е "дома му" (4-ти дом) . Каква ще е посоката на местене, се разглежда цялата карта. При теб и СЗ и ЛЗ са активирали оста 4/10 -ти, като ЛЗ приключва етап от  транзита на Уран в твоя 10-ти дом, с начало октомври 2014 г. На есен  ще разбереш всъщност какви кардинални  решения, действия предприемаш и защо.  Виж сега къде попадат лунациите по оста Телец/Скорпион и кой бавен транзит активират, как природата на същия е отразен в твоята карта,  като резултат от 10/4-ти и ще започнеш да си дават отговори.  :)