Автор Тема: Лунно затъмнение 4 април 2015г.  (Прочетена 34147 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Лунно затъмнение 4 април 2015г.
« Отговор #60 -: Април 04, 2015, 04:13:40 pm »
Имам въпрос относно затъмнението , прави ми секстил към наталния Уран долу горе точен , но към Слънцето е в прекалено широк орбис от 4 градуса. Взема ли се в предвид това , че Затъмнението прави опозиция към Транзитен Уран, т.е. аспект на Затъмнението към Транзитна планета в момента. Трябва да погледна книгата на Каръл Ръшман.

Транзитен Уран е по4ти в точен тригон с натален , но ми остават още две или три седмици до точния Тригон , надявам се да се активизира по-рано все пак е Уран, та въпроца ми е дали тази лунация ще успе да отпуши Уран ...
за себе си отчиташ сексила на ЛЗ с твоя Уран на фона на тригона от тр Уран с наталния, за опозицията на тр Уран с ЛЗ пише в многото мунданни прогнози, публикувани в нета  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #61 -: Април 04, 2015, 06:38:59 pm »
Greg, ти си Слънчев Водолей, всичко което активира от/към Уран, 11-ти дом и е в ъглово отношение секстил е важно за теб като време не толкова на сбъдване или шанс, а момент като получаване на информация навреме,идеи, да мислиш бързо, в посока междуличностни отношения.  Един вид да се свържеш/срещнеш с правилните хора, в това число и всичко ново около брат/ сестра, близки родственици, колеги, съседи и т.н.  Според това къде ( кои домове участват) се случва сега Пълното лунно затъмнение, там ще се прояви динамиката на Уран/Плутон като кулминация на определен етап по делата, отразени от задействаните домове и/или планети.
Може би като жокер: средствата на масова информация, интернет -контакти или най-добрият приятел на човека , ще ти дадат "печелившия билет ".  :)
« Последна редакция: Април 04, 2015, 06:41:05 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #62 -: Април 04, 2015, 06:49:09 pm »
Не знам дали има връзка със затъмнението, но вчера на работата докараха 24 бройки от една напитка, от която преди ден бракувахме 10 бройки с изтекъл срок на годност, както и още една, която никой не иска да купува, кипна ми и отидох и си пуснах предизвестие за напускане.

Веско , напитката е поводът, но кипването е по Марс.Дано си преценил правилно ситуацията с предизвестието, защото Венера е тази,която търси връзка с еди -какво си/кой си   и (не) харесва еди -какво си/кой си . В 7-ми или 8-ми дом попада при теб ЛЗ, за да прецениш,къде ще се отрази проявата на Уран/Плутон, касаещи финансови отношения?!?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #63 -: Април 04, 2015, 07:01:16 pm »
Веско , напитката е поводът, но кипването е по Марс.Дано си преценил правилно ситуацията с предизвестието, защото Венера е тази,която търси връзка с еди -какво си/кой си   и (не) харесва еди -какво си/кой си . В 7-ми или 8-ми дом попада при теб ЛЗ, за да прецениш,къде ще се отрази проявата на Уран/Плутон, касаещи финансови отношения?!?
В 8 дом попада - ясно е, че ще се отрази върху финансите ми.  ??? Въпреки това, тази работа не може да продължава така - днес им хрумва едно, утре ще им хрумне друго. Откакто съм там, все се налага да плащаме за нещо, а не сме имали вина.

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #64 -: Април 04, 2015, 07:09:06 pm »
В 11 дом ми е.Днес хубаво се разтоварих с играене на хора  :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #65 -: Април 04, 2015, 07:12:41 pm »
May, наслаждавай се на екзотичен Хонг-Конг!  :38:

Относно Пълното лунно затъмнение, може да видиш резултат от някаква твоя борба срещу несправедливост във времето или пък ще се заинатиш за своя позиция. Ти си Слънчев Телец и Венера при теб беше в Близнаци, нали ?!? - чрез другите ще стигнеш до информация,която е скрита или едно далечно "шушукане", може доста да нагорещи до фатално телефонната слушалка. :)
Заемаш ли някакъв пост професионално и/или има ли такава индикация, да те поставят на "горещия стол" ?

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #66 -: Април 04, 2015, 07:37:20 pm »
Да аз на това се надявам да осъществим важен за мен контакт , професионален( Уран е в 6 ти дом). Цялата ситуация започна точно на предното затъмнение Октомври и се надявам на положителен завършек на нещата. Рени тъй като 9 ти дом управлява и чужбина и международните контакти , може да става въпрос за чуждестранни приятели/колеги , а не интернет нали?

Много ти благодаря за коментара Рени.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #67 -: Април 05, 2015, 01:49:23 am »
May, наслаждавай се на екзотичен Хонг-Конг!  :38:

Относно Пълното лунно затъмнение, може да видиш резултат от някаква твоя борба срещу несправедливост във времето или пък ще се заинатиш за своя позиция. Ти си Слънчев Телец и Венера при теб беше в Близнаци, нали ?!? - чрез другите ще стигнеш до информация,която е скрита или едно далечно "шушукане", може доста да нагорещи до фатално телефонната слушалка. :)
Заемаш ли някакъв пост професионално и/или има ли такава индикация, да те поставят на "горещия стол" ?

Рени, как успя да ги видиш тези събития и развития така точно?! Все едно имаш огледалцето от приказките :)

Миналата седмица имах силно разгорещен спор с тукашната управа, всъщност по принцип се предполага да имам голяма свобода на действие, която обаче те се опитват да ограничат по всякакъв начин.  В петък, ден преди затъмнението, разбрах че съвсем подмолно и подобаващо на затъмнение в мой 12-ти дом, са се обадили в Европа, да кажат че не се подчинявам на техните нелепи правила :)

Всъщност моите преки наставници са в Англия и за щастие са англичани, но комуникацията е трудна с местнтите, кой чул, кой разбрал, и най-важното- какво са разбрали, точно "изгубени в превода". От Англия винаги едно и също казват "търпение"!  В момента съм точно на горещия стол, защото си позволих да опозирам много твърдо мнението на тукашен по-висшестоящ от мен. Толкова са некадърни, не мога да опиша наистина и да повярвам!
С Луна в Овен търпението не ми е много присъщо. Сега всъщност разбрах, защо при такива големи заплати и бонуси, малко европейци и американци успяват да се задържат тук за повече от година.

Професионално, отговорна съм за маса народ, очаква се от мен да ги обуча подобаващо, не ми се мисли като ме преместят в Пекин, като ми се удвои броят на подчинените. Затова и твърдо съм решила да си тръгна през юни.

Точно, натално Слънце в Телец, Венера в Близнаци, Луна и Меркурий в Овен. Меркурий като влезе в Овен още повече ми подпали фитила, гледам на 9-ти април ми предстои Меркуриев възврат, не му се вижда края на разправиите тук.

Иначе да, екзотиката е навсякъде, разгледах, ядох, пих и се веселих :) Вече си набелязах и в Китай какво ще разгледам, поне това да ми остане от дълбоката Азия ;)

« Последна редакция: Април 05, 2015, 01:51:34 am от MayFlower »

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #68 -: Април 05, 2015, 01:46:26 pm »
Аз в четвъртък ( два дни преди затъмнението) се разделих с работата, когато върших повече от година ( най-сетне )  :012:

Работата не вярвам да ми липсва, но хората сигурно.

Затъмнението ми беше в 4ти дом, квадрат с асц.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

akruks

• Hero Member
« Отговор #69 -: Април 05, 2015, 09:53:28 pm »
А пък аз писах вече, че това ЛЗ е съвпад с Венера, тригон Сатурн и опозиция Юпитер, но не отчетох квадрата му с нодалната ос в натала ми- СЛВ в 11д, ЮЛВ в 5д
в същото време тр СЛВ е върху Слънцето във 2д, а тр Плутон на К5, съвпад с моя ЮЛВ

Някой има ли идея какво да очаквам от всичко това?

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #70 -: Април 06, 2015, 12:21:37 pm »
А пък аз писах вече, че това ЛЗ е съвпад с Венера, тригон Сатурн и опозиция Юпитер, но не отчетох квадрата му с нодалната ос в натала ми- СЛВ в 11д, ЮЛВ в 5д
в същото време тр СЛВ е върху Слънцето във 2д, а тр Плутон на К5, съвпад с моя ЮЛВ

Някой има ли идея какво да очаквам от всичко това?

Акрукс, в кой дом ти е ЛЗ, в 2-ри ли ?
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

akruks

• Hero Member
« Отговор #71 -: Април 06, 2015, 12:28:57 pm »

Акрукс, в кой дом ти е ЛЗ, в 2-ри ли ?
логично да е във втори, щом съм написала, че е в опозиция с Юпитер в 8д

Рени

• Hero Member
« Отговор #72 -: Април 06, 2015, 12:57:41 pm »
Увереност Нептун  -съвременният капитан Немо, защо се плашите ?!?  ;)

akruks

• Hero Member
« Отговор #73 -: Април 06, 2015, 01:06:48 pm »
Увереност Нептун  -съвременният капитан Немо, защо се плашите ?!?  ;)
защото не ми прилича на капитан Немо, а на насилствено удавена във ваната, което не ми вдъхва увереност  :29:

Рени

• Hero Member
« Отговор #74 -: Април 06, 2015, 01:08:41 pm »
Стъпи на ДСЦ и пак погледни. ;)