May, наслаждавай се на екзотичен Хонг-Конг! :38:
Относно Пълното лунно затъмнение, може да видиш резултат от някаква твоя борба срещу несправедливост във времето или пък ще се заинатиш за своя позиция. Ти си Слънчев Телец и Венера при теб беше в Близнаци, нали ?!? - чрез другите ще стигнеш до информация,която е скрита или едно далечно "шушукане", може доста да нагорещи до фатално телефонната слушалка.
Заемаш ли някакъв пост професионално и/или има ли такава индикация, да те поставят на "горещия стол" ?
Рени, как успя да ги видиш тези събития и развития така точно?! Все едно имаш огледалцето от приказките
Миналата седмица имах силно разгорещен спор с тукашната управа, всъщност по принцип се предполага да имам голяма свобода на действие, която обаче те се опитват да ограничат по всякакъв начин. В петък, ден преди затъмнението, разбрах че съвсем подмолно и подобаващо на затъмнение в мой 12-ти дом, са се обадили в Европа, да кажат че не се подчинявам на техните нелепи правила
Всъщност моите преки наставници са в Англия и за щастие са англичани, но комуникацията е трудна с местнтите, кой чул, кой разбрал, и най-важното- какво са разбрали, точно "изгубени в превода". От Англия винаги едно и също казват "търпение"! В момента съм точно на горещия стол, защото си позволих да опозирам много твърдо мнението на тукашен по-висшестоящ от мен. Толкова са некадърни, не мога да опиша наистина и да повярвам!
С Луна в Овен търпението не ми е много присъщо. Сега всъщност разбрах, защо при такива големи заплати и бонуси, малко европейци и американци успяват да се задържат тук за повече от година.
Професионално, отговорна съм за маса народ, очаква се от мен да ги обуча подобаващо, не ми се мисли като ме преместят в Пекин, като ми се удвои броят на подчинените. Затова и твърдо съм решила да си тръгна през юни.
Точно, натално Слънце в Телец, Венера в Близнаци, Луна и Меркурий в Овен. Меркурий като влезе в Овен още повече ми подпали фитила, гледам на 9-ти април ми предстои Меркуриев възврат, не му се вижда края на разправиите тук.
Иначе да, екзотиката е навсякъде, разгледах, ядох, пих и се веселих
Вече си набелязах и в Китай какво ще разгледам, поне това да ми остане от дълбоката Азия