най- запомнящият се случай на моя приятелка при тр.Нептун/10д/ опозе троново Слънце/4 дом/управляващо 4 планети,вкл. У1, У7,У12,съ5,като Нептун по натал е ретро на 2 гр.от К7
- съпругът й се изнесе и дълго и мътително излизаха негови тайни,изневяра и живот като в приказка,не в реалността,разводът продълже четири години,с променливи желания за завръщане
- баща й си купи кола от автокъща, и скоро полицията му я конфискува,оказа се на измамник с влязло в сила съдебно решение за конфискуване на имущество,възползвал се от пропуски в съд.с-ма, изгоря с доста солидна сума,спечелена с черен труд в чужбина
- синът й претърпя неуспешна втора наложителна операция,бащата не плати на хирурга,вторият път
Слънцето като сигнификатор в женска карта на баща, съпруг и дете
при мен за сега засегна тр.Нептун каре Слънце на К4 засегна съпруг и деца
съпругът с дълготрайна безработица и след дълъг сух период отново посегна към чашката,в депресивно настроение е,защото се майтапи,че трудно влиза в ролята на домакиня без активатори,като алкохола ,хем си тук,хем та няма,но....така си отработва нат.опозе Слънце/12/-Луна /6/- телешката луна,много добре се научи да готви,всички у дома набухнахме като великденски козунаци,при сатурнов възврат в 12 дом/има нат.съвпад Слънце/Сатурн Скорпи/ в 12 доброзорно пое ролята на Пепеляшко,както се кръстил сам, живеем си в приказка по 12 ,но сме сменили ролите :012: осъвременен вариант
синът с дъщеря ми,тази зима,ги учиха да карат ски,тя се научи,той обаче получи световъртежи като кара и не постигна добри резултати,страх го е да се отпусне с добра стойка напред
сега се е запалил по китара
чрез работата с дечица,най -големият рибешки стелиум,който съм срещала- нептун,венера,слънце,меркурий,марс в 6 дом,усвоявам рибешката енергия,моя 7 дом риби е празен