В моята карта попада в 8 дом. Получих предложение за нова работа с по - висока заплата. Новолунието в кунконс с Уран У 7 дом. Мислите ли , че това е проявлението ?
По-точно?Благодаря за цитата, но да го беше поставил на български и написал откъде е взет!Накратко, с помощта на чичко Гугъл и остатъчните си познания по английски, че то език като не се практикува се забравя, пише за конфигурацията Йод на 19 април, образувана от Меркурий, Нептун с връх СЛВ везни, като Новолунието може да го стартираПриземени думи/идеи (Меркурий в телец) ще са ефективен канал за сънища/емпатия (Нептун), прекрасно за проявление. И все пак, това, което се проявява, ще трябва да се фокусира през Везните на Северен възел (нещо, което е по-нататъшно развитие). Трудността може да лежи в превода субективни идеи (Телец) и идеали (Риби) до обективни обстоятелства (Везни). С други думи, имаш утвърдена мечта, но как да го съобщиш на някой друг? Въпреки че Новолунието в овен е на първо място, то Северен възел във везни ще бъде активиран.Ще почувствате проявата на Йод-а ако имате нещо на 8-10 градуса Риби, Телец, Везни или Овен.Ами не е като да нямам- Слънце везни на 9гр, Луна овен на 8гр, Хирон риби на 11гр
Не мечти,а сънища...dreams има няколко значения
е няма как да имаш заземени сънища, затова написах утвърдени мечти
А това,че от днес Плутон е в ретроградно движение,свързано ли е по някакъв начин с предстоящото Новолуние ?
В картата на Новолунието Плутон е у1 във 2д и е вече ретрограден, в мунданен план Плутон е у-л на 8д, така че ретроградието може да показва застой, задръжки във финансовата област като цяло, а иначе поотделно как и дали Плутон ще окаже влияние обсъждаме в темата за транзитен Плутон, който утре е стационарен на 15гр 28' и ще засегне по един или друг начин тези, които имат планети в този градус в кардинален знак, а също и куспиди в натала
Сега успях да проверя и се оказа,че Плутон ще бъде на 16 гр. в Козирог до 5 юни.Моя Северен Възел е в Козирог на 18 гр. Това ще ми се отрази ли ?
няма как транзитен Плутон да тръгва назад когато е на 15гр 28', а юни да е на 16гр при положение, че се движи назад до 25 септ когато ще е на 12гр и нещо си, но да не спамим темата- има отделни теми за ПлутонНодална ос, лунаиции, куспиди са в аспект до 2гр орбис
ОфффффффффффффффффффффффффффЗнам че няма как,просто го закръглям на 16 (защото в ЗЕТ-а ми е на толкова)...Въпроса ми е,дали ще ми се отразява до Юни,понеже Северния Възел ми е в Козирог на 18 градуса... (17 гр. и 23 с точност)
абе не ми офкай, ОФ-ето се разпадна отдавна :012: написах ти, че нодалната ос е в аспект до 2гр- сметни си ги