Автор Тема: Моногамия/ Полигамия  (Прочетена 28339 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Моногамия/ Полигамия
« Отговор #30 -: Юли 09, 2015, 12:00:07 am »
По мое наблюдение въздушните не са само палави, а имат нужда от свежо, от стимулиране, разговори, флирт. Често пъти-дотам. Иначе, не е само от венерата, и от слънце и от К7 и т. н.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #31 -: Юли 09, 2015, 12:05:59 am »
Емма,така е .Една инцидентна физическа изневяра е нищо пред другата.Свидетел съм как бракове се провалят за глупости ,единия шавнал,другия нарочно му го върнал ,въпрос на инат  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #32 -: Юли 09, 2015, 12:07:32 am »
единия шавнал,другия нарочно му го върнал ,въпрос на инат  :)

Има го и това при огнените Венери, особено в Овен  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #33 -: Юли 09, 2015, 12:09:53 am »
Въздушните имат нужда от флуиди във въздуха, усмивки, смях, случайни леки докосвания, попърхвания, красиви рокли с коланче, елегантно краче в сандал, хубава атмосфера с две думи :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #34 -: Юли 09, 2015, 12:12:53 am »
Въздушните имат нужда от флуиди във въздуха, усмивки, смях, случайни леки докосвания, попърхвания, красиви рокли с коланче, елегантно краче в сандал, хубава атмосфера с две думи :)
Да , и нека за някои да е снобария, но имат малко нужда от духовно родство, с прости ограничени в интересите хора -трудно за дълъг път.
С приказка-интересен умен човек може да ги посвали.
Ами то зад думите се крие целия отсрещен-интонация, нюанси.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #35 -: Юли 09, 2015, 12:18:52 am »
По мое наблюдение въздушните не са само палави, а имат нужда от свежо, от стимулиране, разговори, флирт. Често пъти-дотам. Иначе, не е само от венерата, и от слънце и от К7 и т. н.

Да, блатясването не води до добри резултати. Мои и партньорски флиртове - нека има движение. Рядко се изпускаме да хлътнем с двата крака в някой флирт до степен да се изповлюбим. Но случи ли се, било е голяма провокация, голяма дилема, хубаво предизвикателство.  :-* За себе си говоря предимно. Но и над други с въздушни Венери имам подобни наблюдения.

Междуличностните отношения са сложни. Едва ли ще го разплетем този възел. Пожелавам ви усмихнати сънища - от мен, от един писан мъркащ и една госпожица Нощна пеперуда, която активно форумства.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #36 -: Юли 09, 2015, 12:19:10 am »
Има го и това при огнените Венери, особено в Овен  ;D

По-гаден начин за отмъщение е да не падаш на същото ниво, показваш, че си по-добър, а той/тя не струва и 5 стотинки ;D Методът с унижението действа винаги стига, човекът да има поне малко достойнство.

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #37 -: Юли 09, 2015, 12:20:10 am »
Нигмето ме изпревари. Написа същото, но с други думички.  :08: :58:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #38 -: Юли 09, 2015, 12:21:18 am »
Да , и нека за някои да е снобария, но имат малко нужда от духовно родство, с прости ограничени в интересите хора -трудно за дълъг път.

С ограничен и простоват човек и аз не мога, и не само за дълъг път. Дори ако имаме прекрасна сексуалната съвместимост, след като първоначалната страст се консумира и лъснат други липси, интересът от моя страна много бързо се занулява.

И с еснафски хора ми е трудно да дружа и да поддържам трайни близки отношения, и с ограничени мъже да си деля постелята за повече от един път.

enigma

• Hero Member
« Отговор #39 -: Юли 09, 2015, 12:31:54 am »
Това, което ти каза за огнените венери- идеали и- широкоскроени ме впечатли, бях забравила, има такова. Но си е и до ръста на човека, познавам материални огньове. Аз само с чисти "земи" не се съобщавам правилно.
Значи има поне 3 вида изневери
-от липса на емоционална близост
-от  липса на общуване, не се "чуват"
-липса на сексуално удовлетворение
Това с връзките -сложно.

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #40 -: Юли 09, 2015, 12:47:09 am »
Това, което ти каза за огнените венери- идеали и- широкоскроени ме впечатли, бях забравила, има такова. Но си е и до ръста на човека, познавам материални огньове. Аз само с чисти "земи" не се съобщавам правилно.
Значи има поне 3 вида изневери
-от липса на емоционална близост
-от  липса на общуване, не се "чуват"
-липса на сексуално удовлетворение
Това с връзките -сложно.

И когато някой ти скочи на любовните планети, оси - нещата се случват изненадващо. Не удариш ли рано стената, а има ли привличане, усещане - лошо.

Аз някога много осъдих един човек - как може да казва, че всичко му е ок в любовта и връзката, а да вземе да хлътне силно другаде. То това ти се вижда невъзможно. Щом си задоволен, значи не търсиш. Пък после видях как става този номер. Ти не търсиш. То те намира. Съдбата те среща със странни ситуации. Не съди, Ема. Не знаеш какво ще ти поднесат на сребърен поднос. Ще има да предъвкваш и да му се чудиш.  :012: :012: :012:

Любовта се случва. И не пита какви принципи имаш, какви връзки, какви любови, какъв секс, какво партньорство, какво задоволство. Нито я интересува Венерата и Луната ти къде са се позиционирали.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #41 -: Юли 09, 2015, 12:57:21 am »
Любовта се случва на този, който я търси... навън.  :)

Ако човек изпраща противоречиви сигнали и не е наясно какво иска, надали любовта ще е онова, с което ще се сблъска челно... може и да е нещо друго, зависи от личното верую към този момент.  :)

С това исках да кажа, че нещата не се случват просто така, по някакъв начин трябва да си ги "извикал".

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #42 -: Юли 09, 2015, 01:02:27 am »
Дай, Боже, да е челно. Заобиколно е колбаси сложнотията.

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #43 -: Юли 09, 2015, 01:05:02 am »
Отвори сърцето си за лювов, Лили. Тя може да е навсякъде.  :58: :-*
Обичай го, точно него - г-н Живот.
Прекрасен е! Обещавам.  :-*

И други поочернени сърца/души/хора съм виждала как се възраждат. Красиво е.  :-* Но не става без любов.  ;) :-*
Сложни теми. Вече наистина изчезвам.  :-*

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #44 -: Юли 09, 2015, 01:07:20 am »
Дай, Боже, да е челно.

Шегата настрана, но познавам и случай, когато бъдещият любовник буквално е почукал/позвънял на вратата. Изневяра от пръв поглед.  :012: По Венера/Уран е било.  :72:

От мен пикантни истории да искате... но пазя благоприличие и ги споделям на час по лъжичка.  :29: ;D
« Последна редакция: Юли 09, 2015, 01:10:40 am от Lilla »