Еми не знам. Аз полигамията я разбирам по раличен начин. Ако вече всичко между мен и човекът е приключило, а сме "женени " само на хартия, за мен връзка няма. И всеки е свободен да прави каквото си иска. Никой не казва бившият й мъж дали не е имал паралелни връзки също в този период. Според мен добро и мъдро решение за децата. Когато хората могат да се разберат помежду си. Има мн двоики, които са с брак само на хартия, живеят заедно поради различни прични, а всеки има паралени връзки. Това за мен не е полигамия.
Типичен пример за полигамия- има едно риалити по TLC, не знам дали в БГ го дават. Там има един мъж , Коуди някакъв си, който има 5 жени. От всяка жена има по няколко деца и всички живеят заедно като едно "голямо, щастливо семейство". После като питат децата дали им харесва тази форма на взаимоотношения, те казват, че искат да имат моногамни връзки. Та, в това реалити са показани страстите и терзанията на семейството, жените му, кой кога за последно правил секс с него, на коя обръщал повече внимание и тн. И накрая той твърди, че ги обича всички. Трябва да намеря инфо в нета за тях, може да имат и карти някъде.