Пиша за последно и приключвам...
Става на въпрос за това,че съпруга ми беше решил да се самоубива...и това много ме притесни...
Само ще цитирам какво ми написаха:"
"При него - има реална опасност да направи още крайни опити - има съвпад на прогресивни слънце и Плутон - което път към оня свят. Слънцето приближава Плутон, сега е най-засилващ се аспекта, после ще го настигне и задмине, но горе-долу поне още година е рискова - в това отношение. И понеже се случва в неговия 6 дом, където е здравето - може да не умре, но да пострада физически, да се увреди. Бъди бдителна! Не искам да ставам крайна, но Плутон при него управялва дома на смъртта и е силен в тази област.
Освен това дирекционен Плутон (смъртта) прави точен съвпад с натален уран - риск от внезапна смърт през тази година.
Соларен Марс му застава на асцендента - ще иска да се изяви мъжествено като себеусещане и в брака. А соларна Венера е в 1 дом върху луната - ти ще си най-важна за него и ще опитва да те обгрижва всякак - луната при него управлява семейството - затова не става въпрос за любовница или тайна връзка. Венера управлява брака
Соларния дом на влюбванията ляга в дома на брака - в теб е влюбен - от където и да го погледна - все натам сочи
А 5 натален (любовен) дом е пълен с транзитни бенефици - прелива от любов ...
За неговото здраве - бъди много, много внимателна на 13 и 28 септември.
На 13 септември има частично сл. затъмнение, което ще е върху плутон в 6 дом - може да направи нов опит - има 3 градуса орбис - слава богу, но е риск.... И втори може да направи на 28 септ. - тогава е много по-страшно, защото затъмнението е Лунно, то слага край на нещо започнато - ако е мисли за това на лунното то слага начало или ако има неуспешен опит - то на лунното може да го направи - тогава - то е точно, ама точно върху неговото слънце и в 12 дом ... знаеш какво значи той....
Оххххх, тъпо ми е да ти пиша така, но при него аспектите са крайни и точни - прогресивни слънце и плутон, това затъмнение, дирекционен плутон на уран ....
Ами, според мен няма нищо сигурно, понякога има аспекти - виждаш ги - огромни, но не действат.
Също в някои случаи аспекти се задействат по-рано, ако са в непосдвижни знаци или по-късно, ако са в подвижни ...
Също така човек има и свободна воля .....
До сега никога не съм виждала толкова много аспекти сочещи едно и също. Силните любовни аспекти са градивни и позитивни - би следвало да го извадят от блатото - макар и да няма отклик от теб, защото той носи тази енергия на съзиданието в себе си, желанието да бъде любов, да бъде живот. Реално има двуполюсен модел - от една страна хипер активна любовно-градивна посока, от друга - крайност по отношение край на живота.
Т.е. не е само второто
Много лошо е, че прогресивни Слънце и Плутон са на косъм от Вертекс - точката на смъртта в хороскопа - все пак са на малко отстояние, но слънцето ще я активира по-късно.
Обаче - нищо сигурно няма Peace Това са предпоставки, ще има условия, голяма вероятност - от Вас си зависи всичко"
Вижте,жената си разбира от работата...
Дано,дано не е права...