Свикнали сме да няма войни, да, преди време приятел казваше-Хитлер го няма-ето педерастия, наркомания, няма ред и дисициплина, няма казарма....няма ли сопа, ето резултат.
Статията, Реп-войната в Сирия-най-редно е бежанците да се препратят там, при тези които узурпираха тези войни. САЩ са станали сила по време на предната война-с доставка на материал за Круп, Месершмид. Икономиката е концентриран израз на политиката, да, и обратното-политиката е ....израз на икономиката.
Много ми е разнопосочно мнението още от Шарли Ебдо насам и аз не съм Шарли. Оказва се проблемът не е религиозен, културен е и социален и борба за ресурс-енергия.
Вчера се питах колко трябва да си отчаян, за да пътуваш до обетованата земя с никакви условия за сигурност-няма да видиш папата, нито рая. Голяма част са както Гаури казва-сива немислеща маса. Искат Белгия, Холандия-жени и деца не бачкат, плодят се като зайци, от социални помощи живеят по-добре от белите хора
. Но са хора,тавтологията е човечна в случая, дума да няма, вижте снимки на сирийски градове след войната-сиви руини, сиво, нямаше цвят, живот няма. Ами онези от Африка, умиращите от глад, а успелият бял има газове-от преяждане и духовна криза на ценностите човешки....извинете вашето крехко обоняние, вземете си копринената кърпичка, нека е парфюмирана с френски одеколон.
Истинскието по дух африканци от АФрика-вижте им морала, ценнностите, и сравнете с нашите презадоволени. Имали силен геном, както нашие байганьовски. Браво!
Днес на българо-турската гранциа турците с спрели 700 бежанци. Помислих си, ами ако те бяха влезли в НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, дето Бог високо, цар-далеко и си заумират, щот субсидите се крадат откъм главата още-и какво-ние свикваме със смъртта, миризмата на плътта и заразите, амче-хубаво, ние сме пичове български, имаме 300 клетви и 150 поговорки....щом фалшивият алкохол не ни умори 90-те....
Някои етноси в съответните икономически силни държави се имат за човешки елит, за тях другите са плебс-няма за тях проблем, заинатили са се, извън границите им-да става каквото ще.
Обаче ако микрокосмоса, бил той и геополитически, е отражение на макрото-Каквото горе ,това и долЕ. Е, горе не знаем, но планетата живее някак в мир със себе , в баланс със всички свои видове, докато ние не оцапахме пейзажа. Ние правим катаклизмите, ние сме паразитиращите, хората.
Та-казввам, че всяка клетка, която иска да е отделна, всъщност става туморна клетка.Напоследък, обаче и засега туморна е и бежанската клетка...за инкавите.
Едно време в училище се учеше, че за война винаги трябват три условия:
1.Едните не искат да живеят по този начин
2.Други не могат вече да го живеят
3. Разпределение на благата. ПРЕразпределяй РЕСУРСА и живей /разделяй и владей/
И в крайна сметка Пилат е споделил отговонорстта с народа-колко демократично!
Мисля, че когато започне да се решава този проблем, ще има световно правителство не в стил НСР, и извън раси, етноси, интереси.
Човешко трябва да е-универсално, като космоса.