Здравейте,
Искам да помоля да ми помогнете с мнение - предстои ми да представям отчет за дейността, която съм извършила пред ръководството и колегите на общо събрание. Това е и въпросът ми - ще бъде ли приет добре? Въпреки че може би не трябва да пускам хорар...
Мисля, че картата показва неприятното положение, в което се намирам и трудността, която срещам от страна на колегите - У1 в 11 дом, кв. с Юпитер У11/12. Марс на МС, вероятно показва непрестанните конфликти :017: Има ли нещо позитивно, на което мога да разчитам по хорара?
Благодаря!
Романтика, мисля си, че бъркаш като гледаш колегите си по 11д, както и това, че ти предстои представянето на отчета там- все пак няма да го представяш пред творчески колектив, а пред работен колектив. Колегите ти са по 7д и в случая Луната описва въпроса, така че картата си е напълно радикална. Действително въпросът е зададен в часа на Слънцето, а Луната, освен колегите ти, описва и въпорса, а тя е в сходящ тригон със Слънцето в твоя 1д, а след това извършва секстил със Сатурн У1- според мен ще се справиш добре с представянето на дейността си през годината. И идва след това квадратът на Луната У7 с Меркурий У5, У6, У8 и Плутон У10- 5д са децата, 6д са ежденевните ти задължения, включващи тях, а 10д е кариерата ти, твоя престиж и репутация, също така и ръководството- може би няма да бъде подминат факта, относно случая с недоволаната майка на едно от децата, което беше пренебрегнала при раздаването на символични награди, отпуснати с чужди средства. Последен апсект на Луната У7 е опозиция с Уран съУ1 на К3 и едва ли в крайна сметка ще си напълно удовлетворена по въпроса.
Марс У3, У10 в 9д на МС описва това, което ти предстои да правиш- отчет на дейността ти в училището пред ръководството, а не както си се изразила "непрестанните конфликти" , но действително конфликт може да има- Слънцето, което е диспозитор на заключен знак в 7д. и се намира в твоя 1д, т.е. явява се едновременно съУ7 и съУ1, е в сходящ квадрат с Марс У3, У10 на МС, в 3д на острещната страна- 7д, освен колегите ти описва и явните врагове, каквато е майката, която открито е заявила, че няма да ти се размине току-така.