Да, опитай.
Ще започна ли работа във фирма X ? Предложението е от познато лице. В момента не работя на друго място.
Ранният АСЦ в хорари за работа показва, че на питащия ще е нужно повече време да навлезе в работата, а също така е възможно в процеса на работа след това да има промени спрямо първоначално поставените условия.
Здравейте, в търсене съм на работа и въпросът ми е "Ще си намеря ли работа"? В момента помагам на съпруга си в общия бизнес, но финансово не се справяме. Мерси на отзовалите се.
Скоро ще има промени на работното място, и мисля да говоря с шефката ми как ще засегнат мен, май ще са необходими нещо като преговори... Въпросът в хорара е Ще се споразумея ли с шефката си?
Между вашите сигнификатори има секстил, твоят сигнификатор е заточен в знака на нейния домицил. Обаче сходящите аспекти на Луната не дават подкрепа, не е изключено решението на ръководството да ти донесе някакъв дискомфорт, неудовлетвореност. Не мога да кажа със сигурност дали са замислили съкращаване на щата, но някои може да ги удари по джоба. Или да ти се съобщи вече взето решение, което да не подлежи на промяна. Но ако говорим за шефката, не ми се струва да е лошо настроена към теб.