Ха, мислех си, че безкурсната Луна в 6д няма какво ново да извърши, но явно е бил действащ все още квадрата ѝ със Слънце У1 и тригонът на Слънце У1 с ретро Сатурн У6 не е помогнал да запазиш работата, за която не разбрах от обратната връзка- имала си устна договорка с тях и си била на изпитателен срок или устно са те освободили?
Благодаря ти , много Akruks, в крайна сметка може и да се окажеш точна в прогнозите, но ще ясно след 28.04. А по въроса за усното - освободиха ме усно! И понеже усетих по думите им, че не са много на ясно с трудово-правните въпроси, ще изчакам законовите срокове, и наистина може да се стигне до преназначаване, за да избегнат санкции от инпекцията по труда. Друг е въпроса дали ще съм благосклонна към такъв вариант-умувам го още.
Благодаря и на Lilla, трудовите въпроси са почти в моя ресор и мисля, че добре съм запозната. Договора е сключен в полза на работодателя и те затова ме извикаха 3 дни преди да изтече, но ми се струва, че незнаят сроковете по оформяне на документите и смятам да се възползвам от тяхното незнание, ако предположенията ми излязат вярни. Ще изчакам до 28.04. и ще дам обратна връзка отново.
Akruks, според това което допълних, може ли да се смята, че ситуацията е в развитие и още не се е появил отговора на хорара?