Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 705715 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8304
Re: Хорари за работа
« Отговор #2700 -: Май 11, 2026, 09:17:15 am »
Здравейте, днес бях на интервю след преминат конкурс. Интервюто мина много добре , но не е гаранция че ще ми предложат , имат огромен брой кандидати. Първия хорар е когато зададох въпроса , няколко минути след като приключи а втория е началото на интервюто. Луната управител 1 ви прави последен аспект тригон към Уран и в двата чарта.
ОВ ,ако може?

in4ey

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #2701 -: Май 11, 2026, 04:56:39 pm »
Здравейте, зададох хорарен въпрос дали ще ме уволнят, но получих карта с много ранен асцендент, Луна без курс и Сатурн в 7 дом. Как да го разбирам това?  ::)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14286
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2702 -: Май 11, 2026, 06:28:13 pm »
Здравейте, зададох хорарен въпрос дали ще ме уволнят, но получих карта с много ранен асцендент, Луна без курс и Сатурн в 7 дом. Как да го разбирам това?  ::)
Няма да те уволнят, но може да има промени в работата, да се отличава от договорената, както и да има съкратени или в затруднение колеги. 

in4ey

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #2703 -: Май 11, 2026, 08:12:44 pm »
Благодаря, но всички тези фактори за нерадикалност не са ли притеснителни?

Bodra

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 88
« Отговор #2704 -: Май 11, 2026, 10:04:44 pm »
Ще получи ли Х работата?
Според моите скромни знания
У7 Сатурн представлява Х
У4 Марс е работата
Х иска и харесва работата, но работодателя - не е толкова благосклонен към Х.
Освен това Х е в по-неизгодна позиция, не контролира ситуацията.
Работодателят е взискателен и активен, избира кандидати /Марс е всобствен Д6/
Луната не вижда двете планет и не може да ги свърже посредством мажорен аспект.
Няма фактор, който да ги свърже, освен че са в знаков аспект. Т.е. има контакт между двете страни.
Все пак последните аспекти на Луната са с бенефиците.
Трудно ми е да направя заключение,  но ако трябва да стрелям, ще кажа: не е невъзможно, но трудно.
Ако някой има желание да ми даде насоки, ще съм благодарна.
Обратна връзка мога да дам след около две седмици
« Последна редакция: Май 11, 2026, 10:20:56 pm от Bodra »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2705 -: Май 11, 2026, 10:21:09 pm »
Няма такова нещо като нерадикалност.....отивате на астролог и той ви казва елате утре,когато има радикалност.Кой ги измисля тези глупости?
Луна без курс,нищо няма да се случи.Ранен асц-сменен приоритет,визия,начин на живот.
Везни изгрява-кардинален знак,събитията са кардинални.Венера в 9ти дом,взаимна рецепция с Меркурий в 8ми ,но изгорен и не се виждат.Сатурн е в 7ми-оперативен-ще има видимост по неговите управления и сигнификации.Той е упр.на 4 и 5ти домове.
Луната е упр.на 10дом,статус,и е приета от Сатурн.Ако някой е подписал заповед за уволнение,вече е минало и няма какво повече да се направи.Луната в 5ти -от 10,това е 8ми дом.Страхове ,тревоги,падане на имидж.Венера няма достойнства,много вероятно е да ви сменят длъжността.Луната във Водолей е нервна,истерична,тревожна(в знак на Сатурн).
Но Юпитер горе високо е силен,упр.на 3ти и 6ти домове-преподписване,поради застъпничество,смяна на позиция.
« Последна редакция: Май 11, 2026, 10:22:57 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2706 -: Май 11, 2026, 10:39:10 pm »
Бодра,да,правилни разсъждения.Луната в 1ви дом за Х е взаима рецепция с Юпитер .Виж какво управляват в картата.Х не е добре поставен.Понеже работата разглеждаме по негов 10д(скорпион),Сатурн е приет от Марс,но всичко свършва дотук.Ако е като работник(по 6ти дом,наемен,слуга,временно),бих казала Да,заради рецепцията и сходящия аспект на Луна/Юпитер.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2707 -: Днес в 01:11:58 pm »
Притесняват ме индивиди, които се регистрират във форума и задават въпроси, а после изчезват и не дават обратна връзка, и така до следващия въпрос.
Нерадикални карти няма, всяка карта дава информация, стига да има кой да я разчете правилно, а това се постига след години натрупан опит, а не с няколко прочетени статийки в нета.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2708 -: Днес в 01:45:49 pm »
Ще получи ли Х работата?

Трудно ми е да направя заключение,  но ако трябва да стрелям, ще кажа: не е невъзможно, но трудно.
Ако някой има желание да ми даде насоки, ще съм благодарна.
Обратна връзка мога да дам след около две седмици
Не уточняваш Х. в момента работи ли, картата е нечетлива, тези терми са (ми) излишни за хорар и само объркват. Като гледам разположението на Луната У6 за Х. в негов 1д. предполагам е безработен. Луната е извършила напрегнат аспект с Уран У1 за Х. и последният аспект с Венера е също напрегнат, а Венера показва крайното развитие на въпроса по 6д., като у-л на производен 4-ти от 6-ти.