Сетих се защо е тази епидемия да се чисти.Аз лично искам да се отърва от миналото. :d030:Ненормално е иначе пълнолуние в Овен да се занимава с Плутонови дейности.
Да, няма логика в овен да се разчиства. Макар, че изхвърлянето на стари книги или дрехи не бих нарекла чак плутонова дейност, никой не е споделил да мие тоалетни или за се занимава със септични ями За мен по-скоро е свързано с новолунието, също затъмнение, в дева. Резултатът се вижда в последвалото го пълнолуние
Да, няма логика в овен да се разчиства.
..сега следва да разбереш и какво е да СИ Марс и с/ към другите, доколко осъзнато го проявяваш, в отношенията си с другите. Това е смисъла на пълнолунието-опозиция, взаимоотношения, другия/-ите, кулминация, осъзнаване и при съвпад на същото с планета е необходимо нейното разбиране (на)пълно и въвеждането й по един смислен начин. 2-3 дни преди пълнолунието и 5-6 дни след него, човек се чувства дискомфортно, може да влезе в сблъсък с другите, докато намести, приеме природата, на съответната планета.Ти си мъж със Слънце във Везни и ще ми бъде интересно да споделиш, разбира се, ако имаш желание, дали ти си инициирал среща, запознанство, контакт след 10 .10.
И най вече марс в дева. :012:
Точно това беше идеята и на малката :012: При нея ЛЗ е в 4д в тригон с Луната съу8 в 8д (знак рак, вмъкнат в 8д). Юпитер съУ4 съвпад с тр Юпитер и опозиция с тр Нептун У4
Бройте ме и мен в отряда по почистването. :012: Хвърлям дрехи и други неща,но предвид асц ми Рак е много обмислено. :57:
два комплекта барабани и всякакви ударни инструменти, .
В 8дом като образува само един куинконс с Луната(У12) - намирам се в много трудна ситуация и трябва да правя избор. Та това пълнолуние може да е свързано със загубата, която ми предстои...
Още една закъсняла обратна връзка - плащах за частни уроци по математика.