А по моите въпроси може ли да изтегли някой карти, плийз!
Весо, толкова силно се притесняваш, че и картите не дават директен отговор на въпроса ти, но много ясно показват страховете ти.
По трите въпроса се паднаха следните карти: 1 - Дявол, 2 - 9ка мечове, 3 - 3ка монети.
По въпроса за заплатата мисля, че прекалено се страхуваш и се чувстваш зависим, в безизходна ситуация и това кара съзнанието ти да рисува песимистични сценарии в най-черни краски.
По въпроса за евентуалното налагане на финансова санкция /заплащане стойността на стоката/ мисля, че пак са показани твоите страхове и съмнения. Чувстваш се отчаян, безпомощен. Но може би нямаш основания чак толкова да се притесняваш, картата не е свързана пряко с финанси, не виждам никаква връзка с парите.
По въпроса как да постъпиш в тази ситуация картата също не дава директен отговор, а косвени препратки. И все пак може да се каже, че ръководството те цени /не големите незнайни шефове, а преките началници/, считат те за добър изпълнител. Също така картата казва, че можеш да намериш изход от ситуацията, ако потърсиш съдействие и не действаш сам. Картата може индиректно да намеква за това, че е време да развиеш и други умения, да си разшириш компетенциите /това би могло да бъде и знак да потърсиш друга, по-добра работа/, но ми се струва, че мястото, където работиш, не предполага такова развитие.
Изтеглих още една, обобщаваща карта със следния въпрос: "Ще завърши ли ситуацията в негова полза?". Падна се Страшният съд. По принцип тази карта говори за разрешаване на проблема, но се е паднала обърната - може да стане с повече препятствия или да речем, че дори ако проблемът се реши в твоя полза, за в бъдеще батакът в твоята служба може да продължи, т.е. не си застрахован от други такива грешки, които се случват не по твоя вина.