Е, Стар, много готини карти. Много символи, харесват ми. Определено ще си ги сложа на сърцето. :08:
Лалето сивмолизира любовта, каквато е и идеята на Двойка чаши - двама души препълнени с емоции. Поверието за лалето е, че е поникнало от кръвта на влюбен мъж. Каквото и да е, на мен лично ми носи идеи за опростеност, изчистеност, семпла красота.
Двойката чаши бих тълкувала така с изброените детайли.
Стремеж към единство, обединение, съюз, радост от малките неща, чистота в емоциите, светлина в душата, надежда в душата. Когато човек лети от вълнение и забравя за битовизмите.
Тук е и трудното - ако загубиш връзка с действителността.
Рак - чаши - вода - емоции.
Венера - любов.
За смарагд вече написах, че е камък на Телците. Явно си е на място картата, защото ти си слънчев Телец. Но тук идва и желанието за стабилност, радост, удоволствие от преживяванията. Не какви да са емоции и любов. А носещи стабилност и просперитет.
Халките са интресни. Преплетени - инфинити, безкрайност. И като цяло кръг е с този смисъл, а в това преплитане се подчертава желанието за брезкрайност в тези емоции.
Но кръгът е и колело... Всичко тече, всичко се обръща. Цикъл.
Чашите са златни, халките са сребърни. Слънце и Луна.
Ето една картинка по повода, която много ми харесва и е съвсем на място отновно Луната и Слънцето. Няма случайни неща, преди дни ми попадна в нета и си я краднах за Фейса. И сега ще ми влезе в употреба.
Халките и чашите са като портал. В центъра между тях има светлина, която замъглява картинката. Това е бъдещто. Имаш емоции, имаш любов, имаш мечти, имаш човек, обещания за безкрайност. Но напред хоризонт е неясен.
Все пак имаш някакво начало.
Много интересна карта.