Емс тази моя "приятелка" най-накрая се сети, че съществувам. Видях, че ми е оставила съобщение. Само че не знае егото и ината ми колко са големи и колко съм променена, така че ще и ударя един игнор. Хора, които не ме уважават и ме търсят, когато няма какво да правят заслужават да им отвърна с темерутщина.
Тренди, а обяснение за поведението?
:57: Не се ядосвай, не го изживявай дълбоко. :38:
Емоционалното таро за седмицата е малко шантаво.
Седмица чаши Шестица чаши Десятка пентакли Да не си зациклила над нещо старо?
Много чаши, много емоции. Но и объркани. Чудиш се на кое да се спреш ли? Различни варианти ти се предлагат. Другите чакат твое решение. По-скоро си мисля, че в дома ще имаш някакви емоции, заради някаква жена/змия също, има и мъж намесен, който си поставила на пиедестал, красотата също ще ти е важна, паричките. И морал. Всичко ще е на фокус като светофар, на който всички светлини светят на един път. Това може да те обърка малко. И да те тласне по спомени от миналото, когато ти е било по-спокойно, невинно. Била си неопетнена, вярваща. Искаш да стиснеш здраво някакво птиче - кацало е на рамото ти явно.
Накрая излез с приятелки, бъди по-трезва, премерена. И се раз-центровайте. :57: Наливайте питиета и се не бой. :58:
Хайде, орисвам те на море с две-три приятелки или компания. :58: