Покрай темата за жената, която са намерили мъртва, да помоля, може ли някой да изтегли карти дали брат ми е жив в момента? Благодаря предварително на всеки отзовал се!
Това по принцип е много сериозен въпрос, но реших да ти изтегля карти, като се опитам да ги тълкувам правилно.
Картите са рицар мечове, висшата жрица и рицар чаши.
Значи, Рицар мечове е първата карта, под влиянието на близнаци. Според мен тази карта описва брат ти в момента на изчезването му. Това е човек на порива, взел решение за нещо много спонтанно, емоционално , необмислено. Решението е взето набързо , но ситуацията е била дълга, протакаща и накрая е изисквала порив за действие. От друга страна , рицар м. може да е бил и някой друг, който с коментарите си или мненнието си го е подтикнал да вземе това решение. От решението винаги ще има наранени, но рицарят не мисли върху това, тук са повече мислите, отколкото емоциите и чувствата.
Висшата жрица е специлана карта. От една страна тя символизира мистерията, тайните, луната. Всичко онова, което е забулено с някаква загадка. Това е карта с много голяма женска енергия, показва също и религиозни или духовни практики. Не изключвам такива да са намесени и при тази ситуация. Тя може и да символизира възрастна жена, която се занимава с такива практики, или както бабите на село са вещи в билкарството и тн. Тук нещата не са ни все още известни и не може да се даде някакъв отговор на ситуацията. Картата може да даде отражение и на гледащия с карти, или да означава "ти знаеш отговора, дълбоко в себе си ".
Рицар чаши е точно противоположното на рицар мечове. Млад мъж, който се води от порива на сърцето, не на ума. Това е фантазьор, мечтател, идеалист. Той може да оказва и влюбеният човек, някой, който губи почва под краката си, обзет от една камара емоции и чувства. Най- общо казано, този някой е воден от сърцето си.
Мисля, че псоледната карта най-добре описва брат ти. Първата ще да са тези, или този някой, който с думите си го е подтикнал към действие. Най-неразгадаемата карта остава втората. Всичко е обвито в мистерия все още. Дали става въпрос за жена, в която се е влюбил, за религиозни и духовни практики, за жена, която ги практикува, или хора, които ги практикуват ?В този случай и аз не знам как да се разтълкува най-правилно.