Той е приет по първо желание, но реда го избра баща му. Детето искаше МГ, а ние го записахме в Първа езикова.
Сгрешихме ли? Добре ли е това училище за него?
Уране, зададох въпрос как ще се развие детенце в това училище и до каква степен ще му е полезно.
Хубави карти се наредиха, на мен лично ми харесаха.
Кралица жезли Десетка пентакли Висшият жрец Кралицата по мое мнение показва, че нещата са се случили малко с натиск от ваша страна. Особено ако ти и мъж ти имате огнени елементи из хороскопа си, защото тя е огнена кралица. Може би сте били по-властни, доминиращи, поналожили сте мнението си, което е реално ситуацията.
Но Десетката пентакли говори за просперитет, за успех и финализиране на някакво начинание, което може да е свързано и с материални придобивки. Когато човек се чувства доволен от постигнатото и има подкрепа на близките си, особено на семейството. Според мен ще има моменти, в които ще трябва да бъдете по-подкрепящи към него.
Висшият жрец - явно в това училище се държи на някаква традиция, не бих казала, че е консервативно, но има своите правила, устои. Тази карта символизира учението като цяло, учителите. Сигурно ще намери някой учител, който много да му допадне и да следва, по-скоро способен да му покаже кое е стойностното, кое си струва. Дори в началото да му е малко хаотично, ще успее да сложи ред и да учи, да получава добри знания.
Последната карта е Колелото на съдбата - някои неща за извън вашите планове. Може би така е рекла съдбата, не само вие. Картата показва, че нещо се е задвижило, върви в посока издигане, успех, късмет. Но не забравяй, че не винаги може да си на върха. Не се отчайвай, ако има моменти, в които нещо не върви в учението. Пак ще потръгне и ще има успехите си.
Според мен картите са хубави и с големите аркани - ще му е важно.
Изтеглих карти и за математическата гимназия, ей така... любопитство. Какво би се случило, ако ще учи там. Картите не са така благоприятни по моему.
Осмица чаши Асо жезли Четворка жезли
Явно е смятал това училище за път, по който ще намери себе си. Но може да се чувства там малко самотен, сам да иска да се изолира в търсене на важното, значимото. С толкова чаши, емоционалното ще да е било важно. Да не е търсил някаква страст?
Последната карта е Дяволът... Идва ми като идея, че има нещо изкушаващо за него в това училище. Но по-скоро е можел да се впусне в някакви странни търсения на себе си, да се докосне до неща, които ще са по-изкушаващи. Бе, изплюй камъчето, Еммо... :85: Мина ми през главата, че може да се докосне до наркотици, алкохол - чашите, нуждата от усамотение и Дяволът - зависимостите, въвличането в прекалено материалния свят.
Четворка жезли символизира дома, домашното огнище, когато се радваш на живота. Което отново ми подсказва, че в това училище е можело да се наслаждава повече на почивката, забавленията или да има нужда от отдих, да се прибере у дома...
За мен сте направили добър избор, макар и малко налагащо.