Фортуна, вчера писах, писах, и изключих компютъра и после светнах че не съм го изпратила ....
Ти смяташ че работиш много и праавиш всичко по силите си. Обаче защо искаш справедливост, не ми е ясно. Нещо случило ли се е там ? ДА не би да има друг човек с който да се сървеноваваш или някой друг който смяташ че шефовете предпочитат ? Изолацията , обмислянето според картите ще ти помогне, там в екип ли работиш или може би трябва да останеш самичка за да премислиш някой неща ? Но наистина решение много те притеснява. Може и да няма друг човек там, но теб много те е страх от това да си в средата на нищото, незнаеш насам ли, натам ли /по Жрецът и Влюбените/. Тези две карти показват избор. А по ДЯвола показва че ти много искаш да останеш на работата си, но тези карти по-скоро описват ситуацията сега отколкото да дадат отговор за това какво ще стане. По ДЯвола нямам отговор, но той и не е отрицателен също. По него показва колко много ще се мъчи душицата ти, но не дава конкретен отговор. Може и да са проективни карти, просто да показват моментното ти състояние... Я ми дай инициал и ще ти погледна. Става въпрос за работата, която работиш в момента , нали ?
Entice,
Здравей,
Благодаря за коментара, книгата ще е готова до края на деня и ще я кача тук във форума, надявам се днес да успея и с това.
Работя за онлайн магазин с козметика и лекарства без лекарско предписание, абе онлайн аптека си е. Сама работя в офиса и съм оперативен мениджър, обаче шефът ми като мен има Юпитер в Овен, зодия Лъв е и никога не си признава грешките. Постоянно си мисли, че е безгрешен, а аз не мога да му обясня че не е така. Да и аз правя грешки, но той много форсира нещата, обвиняваме несправедливо в неща които той е направил. Сърбам му попарата с една дума. Има още много функции на сайта, които не зависят нито от мен, нито от него, а от програмърите- те трябва да направят така, че сайта да заработи правилно. И по този начин много се бавят нещата, а той харчи пари, които не се връщат за сега обратно. Да-аз мисля, че давам много повече от това което трябва, защото имам опит от 12 години, плюс в онлайн продажбите и работа с такъв софтуер, а и имам връзки с много фирми и представители. Което той го приема все едно за даденост, а не като бонус. Защото кандидатите с които се е срещнал на интервю не са били като мен, хем фармацевти, хем да работят с програма софтуер, хем да умеят да продават и да са добри търговци, да знаят и за козметиката, освен и за лекарствата и хилядите други боклуци, плюс че с всички търговци аз съм в много добри отношения-и това му дава право да прави зареждания с такива отстъпки, с които работят големите вериги, а ние сме само една малка аптека. Има прекалено големи очаквания и той също търси справедливост, но в България я няма и го разбирам. Само че трябва да се заземи малко, опитвам се да го накарам да мисли по различен начин и че не стават така нещата, но той е прекалено горделив и е единствения човек, до сега който подлага под съмнение възможностите ми или все е недоволен от нещо. Макар че имаме много общ начин на работа и мислене, само че аз съм по склонна да простя или да бъда по-дипломатична.
Има две девойки, които работят от вкъщи на компютър, като едната от вчера вече не е на работа, защото пак не е доволен че се губи прекалено много време и пари за качване на продукти, които не се продават. Те не се продават, защото сайта е от 2 седмици пуснат и няма посещаемост, иска всичко да стане сега и веднага, без да вложи още средства за реклама и популяризиране. И все ми задава въпроси за дребни неща, много е дребнав и си мисли че ще ме хване в крачка, само че аз винаги си изпипвам нещата докрай.
Не искам да напускам, защото мисля че тази позиция е изключително добра за мен и е нещото което винаги съм искала да правя. Просто трябва да мине време за да станат нещата, аз знам че сайта ще върви, защото е много различен от всички останали и ще предлагаме услуги, които другите не могат.
Чувствам се като в необрано лозе, защото шефа ме притиска да правя неща, които не зависят от мен, а от самите хора които правят сайта+търговците които имат условия, на които той не е съгласен, поради причината че те предпочитат по-големите вериги (там разбира се перат пари). Но това крайният клиент не го интересува, той търси най-ниската цена.
Това е в общи линии.