Хепи, аз ти изтеглих карти.
Крал мечове Двойка мечове Шестица пентакли
Първата карта сякаш описва сегашното ти положение - имаш добри позиции, другите ти имат доверие, вярват във възможностите ти. Но на теб ти тежи короната. Налага ти се да мислиш много, да влагаш умствен труд, да организираш. Стремиш се към хармония с другите. ако имаш подчинени, знаеш как да разговаряш с тях леко, балансиращо, но знаеш и как да им покажеш, че трябва да те следват.
Кралят е седнал на огромен трон, красив, с орнаменти - имаш своите ползи. Но не се чувства удобно - има възглавничка под дупето му, трябва с нещо да компенсира неудобството.
Втората карта показва раздвоението ти, навярно и възможност за избор. Ще се усамотиш някъде, щ ти е аскетично, за да направиш правилния избор. Но двата меча са кръстосани като кръст - дали не се доверяваш много или не вярваш прекалено много на някой, на чужда дума?
Да не живееш или работиш до място с повече вода? Когато е тъмно и е нощ, тогава много ще мислиш по въпроса с изборите. Ще се чудиш кое е по-малкото зло, за да не нараниш някой. Ще се опиташ да балансираш между ситуации и хора, това може да те кара да се чувстваш разпъната на кръст.
До последно все ще мериш и претегляш. Но ще получиш награда за търпението и работата си. Може да се преместиш в някаква по-голяма сграда, по-красива или луксозна. Където ще има повече парички. Не забравяй да дариш нещо на някой. Човек или деца в нужда.
Може да получиш по-висок пост. "Изтъргувай" се добре, не забравяй да дариш нещо на някой за добротата от Съдбата. И ще се почувстваш задоволена.
Има ли църква/храм/нещо свято до дома или работата ти?
Благодаря, Емка
Да, там, където работя сега наистина е такава ситуацията. Но пък имам само 1 полуподчинен, с асц Скорпион и не мога да се справя с него
- всичко ми е ок, само вида работа ме довежда до състояние, в което ми става лошо, повръща ми се (като днес).
Няма вода около мен (работя и живея в един и същ квартал). А стоята, в която работя наистина е тъмна и съм съвсем сама - то в целия офис съм сама де
, още 1-2 седмици. И поради тази причина все размишлявам ... то мозъка ми е в постоянно действие, а като нямам необходимото работно натоварване все вися във форума и размишлявам
- и това направо ме убива тихо и бавно.
Да, днес като попаднах на тази обява и като си представих евентуалното напускане, веднага "превключих" на вълна "ами шефа и другия бъдещ шеф как ще се оправят" и веднага направих плана за действие
- мисля ги тях, а не себе си
Това с новата сграда ми хареса, но при този шеф няма как да стане за момента .... ще видим ...
Ще имам предвид съветите ти ... и за доверяването и за дарението.
Наоколо няма нито църква, нито храм, но има детска градина и училище, ако това влиза в категорията.
Ако не друго, поне и картите и хорара дават някакъв оптимизъм .... ще видя какви ще ги свърша.
Благодаря ви, момичета тренди, Ема и акрукс :58: