Емма, ако може и за мен месечни карти?
Скорпионче, този аватар е много хубав. Летен и балонест - обожаваме! :58:
За теб изтеглих за месеца следните карти:
Крал мечове Петица чаши Тройка чаши С тати или с половинката ще се сдърпате за нещо? Кой ще води играта? :38:
Възможно е и ти да пожелаеш да си по-властна. Да се изказваш остро и да искаш да се чува думата ти. Имаш някакво лично убеждение, вярваш в нещо. Събирала си мнението си след четене, информиране. И може да имаш нужда да го наложиш над другите. Не забравяй да бъдеш жена, остави мъжката работа на другите.
Да не би да имаш някакви съветници, Скорпионче? Може да ти се струват, че някои съвети са съблазнителни. А да има друг човек, който е по-обран, скромен. Потърси кое е истината, не всичко красиво си струва.
Изкушена ли си от нещо? :012:
Много шантави карти....
Един крал, един разстроен мъж, а на дъното на картата колона, на която има Адам и Ева след хапването на расйката ябълка, а накрая тройка чаши. Прости, но на мен ми прилича на заформен триъгълник в отношенията. Може да е на някой от скритите пластове. Но... го има.
Иначе дребните скандали за надмощие ще бъдат овладяни. И накрая ще има весела семейна сбирка. Или среща с приятели. Помирение и веселие. Може да се срещнеш с някой женски колектив. Това да те разведри. Искаш някакво ново начало, но да го чувстваш стабилно. Може, но се погрижи за враговете, затвори им устата. :38: :58: