Единствена, малка импровизация ще направя. :38:
Нека видим дали е на място. :08:
Изтеглих ти 5 карти.
1 и 2 представят теб и мъж от срещата. 3 и 4 са отношенията сега и в развитие. Последната карта нарочих да покаже как ще си прекараш, ако има среща.
Висшият жрец Паж чаши Девятка жезли Крал чаши
Рицар пентакли В момента може да си се отстранила малко, да имаш необходимост да си подредиш мислите. От Хаос към Космос. Трябва да забравиш миналото, оттегли се от него, не ти е необходимо. В теб има някакъв ключ към тези отношения, близо е до сърцето ти. Не забравяй да го ползваш, току виж отвори врата към стая с чудеса. Може да се издигнеш, да имаш по-високо положение в тази връзка. Има ли човек, който ти се моли за нещо? Не загърбвай истината, тя ти е необходима, за да създадеш ред. Може да използваш и традиционни методи - няма нищо лошо в традициите.
Може би малко повече се криеш на местата, които ти носят покой.
Този мъж е чувствен, сетивен. Има ли много вода в картата си? Има и нещо сексуално в него, може да показва това. Но сякаш го чувстваш като новак в любовта. Или е прекалено незрял за нуждите ти, или това демонстрира. Дал ти е някакъв сигнал, може да те ухажва с песни или някакво творчество. Виж каква символика, мила. :012: Младеж държи чаша с течност/вино. А в чашата една Рибка(Единствена). :012: Държи те с нещо, може би с това, че се е вгледал в теб, умее да прегръща. Рибата в чашата е наострила перки, видимо има бодли на тях, отворила е уста. Дали ти не си прекалено говореща, а той слушащ? Все пак си мисля, че в него има емоции, но може би ги показва незряло.
В момента отношенията ви са претърпели някаква битка. Имате рани. А може и да са нанесени от други хора, да са се намесили. Те са зад стените, каквото е имало като проблем, може да се изглади. Не и без помощ на компромисите.
Трябва да сте наблюдателни, да избягвате поводите за сблъсъци. А сякаш малко сте позанемарили това. От което да идват лоши изненади? Болката ще е излекувана, поне ще й се сложи лекарство, за да минава.
Развитието на отношенията ми харесва - Кралят чаши. Малко повече зрялост, израстване, но и емоции, чувства. Пълна чаша с чувства, някакъв рак се подава на картата... Има ли смисъл в него? Зад вас може да има битки, но са далече. Хармония между мъжкото и женското начало - между вас, във вас.
А как ще се чувстваш, ако отидеш на срещата - може да усещаш, че времето тече бавно, но градиш нещо стабилно. Ако си поставиш цел, ще я постигнеш, колкото и време да отнеме. Ще си опитомила кучето или мъжа - на последната карта има куче с намордник.
Ако преодолееш усещането за дълг, може да си прекараш много емоционално, да ти стане цветно на душата.
Аз съм За тази среща. :38:
Интересни карти, но ми харесват.