Просто се притеснявам да не проектирам върху картите желания за мен резултат. Но определено и трите имат връзка с естеството на въпроса, да.
Първата карта може да загатва за това, че ищецът в момента не се намира в особено изгодна позиция, от някакви обстоятелства може да е притиснат, което от своя страна да го е тласнало да предприеме толкова арогантни стъпки. Може и пари да му трябват - има друг имот, който бърза да завърши. А имота, който е предмет на спора, може да иска да продаде, да му трябват оборотни средства.
По втората карта - спрямо мен е с нагласа да руши, да съсипва, да унищожи. Много злоба се е натрупала у този човек, но има и някакво безсилие, т.е. бесен е, че не е успял да си постигне целта по други /заобиколни/ начини и сега е решил да действа като слон в стъкларски магазин. Преди да ме изненада с този иск, въобще не бях предупредена, не е потърсил разговор с мен, не е предложил да се споразумеем по въпроса.
Третата карта - искрено се надявам да си получи заслуженото. Всекиму според деянията. Има по-висши от нас и от човешкия съд сили, които уравновесяват и раздават правосъдие.