Изтеглих карти, които са свързани с друг човек. Но съм прекалено ангажирана с информация по случая.
Как ще се развие здравословното състояние на Х?
Отшелникът Седмица мечове Колелото на съдбата Първите две карти описват състоянието му в момента - в болница е, в изкуствена кома, с няколко операции.
Човекът е с два инсулта, но в движение и в добро състояние на пръв поглед. Живее що-годе номрален живот, пътува, гледа си семейството, не работи. Има проблеми със сърцето. Налага се операция. С идеята да се поставят разните му машинки. При първата операция всичко минава наред. Но няма кой знае какъв ефект. Следва втора операция. Откриват невероятно запушване на аортата и лекарите са в чуденка как е жив все още. При отварянето му откриват и заболяване на белия дроб. В момента не могат да предприемат операцията на сърцето. Заради проблемите с бял дроб. И е в състояние на... ами поддържат го. Докато вземат решение какво да го правят.
Жена му ми е приятелка. Помоли ме за съвет или някаква надежда... А на мен ми е сложно много.
Защото знам, че Слънцето на мъж й е в 19 градус на Везни. А в картата й има неприятни транзити в момента. Венера/Марс са върху нат. Луна, опозиция Венера и Сатурн, каре Юпитер. Тр. Юпитер е съвпад Плутон и Уран. Тр. Уран съвпад Меркурий. И така нататък.
Питането ми става излишно. Докато писах мнението си ми се обадиха. Мъжът е починал.
Оф...
Разстроих се.