И аз съм се пръкнала в четвъртък, Слънцето ми е в дом на Юпитер и обожавам Стрелци.
Дълги и атлетични крайници, обаче съм схваната като бабичка .
Обожавам пътувания и колкото по остарявам, толкова по разбирам, че домоседството ми се отразява пагубно на психиката.
Мразя да готвя и си мечтая за хапче за засищане, защото имам бърз метаболизъм и ям , за да не припадна.
Все повече гледам да се отдалечавам от Луната на АЦ, доколкото е възможно. От маниак на тема чистота станах привърженик на идеята, че всеки миг в чистене е миг пропиляно щастие.🤣 Е, далеч съм още от тотална мърла, но не ми ли е подредено, не ми е спокойно.
Един дребен проблем ме изкарва от релси, иначе много обичам да демонстрирам, че съм над нещата.
Мога да кажа, че съм с късмет. Общо- взето, каквото съм си пожелала, съм го сбъднала, ако не стм се отказала в един момент от него, де, защото и това често ми се случва.
Най- голямото ми постижение е, че изобщо не ми пука какво мислят хората за мен, на 20 бях другата крайност.
Все още съм идейна и креативна, но сръчността ме напуска, никога не съм била търпелива , сега пък съвсем . Най- големият ми грях- от топ читател в библиотеката станах другата крайност. Не преставам да чета, но ми е много трудно напоследък да попадна на интересна книга или филм.