Здравейте,
Ровя си из соларите напред и виждам 25/26г 9сол дом в 11ти натален, но 9ти е пълен с планети: Слънце, Меркурий Rx, ВенераRx, Нептун, СЛВ и Сатурн. Имаме мечта да се преместим в родния град на баща ми който е в планината. Сол.Аац в Лъв в 4нат.дом(баща ми е с асц.Лъв). Това може ли да е индикация за преместване или погледнато от 10ти нат дом, 11ти е 2-ри, може ли е да е финанси от собствен бизнес?
прекалено напред гледаш, живей си настоящия солар, а относно преместване на дом виж прогресивна ИЦ - на теб и мъжа ти, нали заедно градите дом; сол АС в натален 4-ти не е преместване, а точно обратното - ще се занимаваш с домашни и семейни неща, с дома като цяло, на мястото където се намираш, ще си повече време вкъщи, което е нормално за жена в майчинство
akruks,
Нали съм си Овне припряно, но си цъкам от време на време и просто за първи път виждам толкова много планети в един дом. (да не говорим, че няма да знам точно къде ще съм на рд-то през 25-та г.)
Отделно това все пак са си транзити през 11-ти дом, което пак ми прави впечатление.
Все съм си мислила да правя благотворителност, но все още нямам идея каква да е тя. Чувала съм, че когато правиш нещо благотворително изкупваш лошата карма.
Да, тук си права за сол Асц. в 4нат.-това го пропуснах. Взех си книгата на Люмиер на революцията и сега я чета. Малко трудна материя, но ще се упражнявам с моите солари.
За пр.IC - моя е в Дева на 14*т.е. в 5-ти дом, а при мъжът ми е на 18* във Водолей, на 1 градус от К5, скоро ще влезе в 5-тият му дом - тука мога да констатирам, че ще става въпрос за деца по 5-ти дом, нали? При него пр.Меркури от 4-ти нат, минава в 5-ти У9 и У12-бях чела някъде, че 9-ти дом е бащинство, но не съм сигурна дали е така, отделно Юпитер е ест.управител на 9-ти дом, т.е. пак свързано с децата. Интересно е, че неговия дир.Юпитер е на 12* в Дева, т.е на 2* от моя пр.IC, a прогр. му Юпитер е на 6* в Лъв, а моят нат. IC е на 8* в Лъв.
Интересни събития ще има по тези теми.
Благодаря ти!