Не открих тема за събитийни карти и си слагам моята тук, за да си я намеря по-лесно след месец. Няма инфо особено в нета ,чак се усъмних в смисъла на начинанието, но все пак нищо не пречи да се види, поне не е сложно и не ми е жизнено важно, тъй че няма драма, по-скоро редова проверка :012: Ако съдебните Органи
са кралете слънце по 1ви дом, са представени от Слънцето съвпад с Меркурий в Близнаци, а аз като плебея по 7ми. Ако гледаме Уран съвпад Луна в Овен, предполагам, че ще ме описва правилно, защото мога да бъда всякаква, но не и уравновесена в конкретната ситуация. Още повече че тр. Луна съвпада с Марса ми, а когато това се случва силно се изнервям или, ако ми се размине персоналното побесняване, то около мен в непосредствена близост се завихря бурен скандал .Та -ще видим
По притеснителното и странно е, че техният У1 Слънце и моят У1 Уранчу са в секстил, а просто не виждам шанс да се споразумеем в мой интерес
Ще видим халхабер си нямам ,ако разглеждаме Сатурн като мой У1 не изглеждат много ок нещата, а всъщност по-вероятно е да вляза в ролята на Сатурн, като наблегна на законови пропуски при извършване на проверката, нарушен процесуален ред, а не толкова, че не е справедливо обвинението су мен :017: В юридически филм ще влизам с тия коментари
, а ако трябва да съм честна най -ми е на сърце да ги хвана извън работно време и да им тегля по един унизителен тупаник и на 3та палячовци :012: