Срещнах един мъж - отново африканец, но този път изглежда по-сериозен. Или поне така си мисля ... Въпросът ми е дали ще имам сериозна връзка с него ?
Аз съм представена от МАрс а той от Венера
Венера е във Дева, готова е да мине във Везни. Това показва ли че той ще е готов за по-сериозна стъпка, след като премине във Везни ? Моя МАрс е ретрограден във Водолей, та иначе аз го харесвам но се съмнявам той какво има към мен и давам заден за да не изгоря, още преди да съм се възстановила от предишната връзка. Между Марс и Венера има тригон. Т.е. в момента нещата вървят някак си , а и когато Венера мине във Везни ще провървят и от негова страна. Иначе той е в моя 6ти дом - ние нямаме обща работа - изобщо. А аз съм в негов 5ти дом. Не разбирам защо аз излизах в предишни хорари в 6ти дом на бившия, а сега този тук излиза в мой 6ти дом ?
Нас не ни свързва работа в момента, а с предишният работихме за малко заедно, но това стана за кратко и то след като вече имахме връзка и живеехме заедно . Какво показва този 6ти дом ? МОят Марс е във Водолей, където Марс няма достойнства, но пък новият управител на Овен е Плутон, а той е в заточение , което незнам какво означава, но ми мирише на негативност, където Венера няма есенциални достойнства. Неговата Венера е във Дева, където моят знак също няма есенциални достойства, но пък ще премине във Везни , където Марс ще е в заточение. Или по табличката на Фортуна, Венера е в падение във Дева и в бъдеще ще е в достойнство във Везни.
Оплесках ли ги нещата много ? Нещо и аз съвсем се обърках. Има ли бъдеще според вас тази връзка ? На мен ми се струва че сякаш той ще захапе повече по мен /ако правилно съм ги изтълкувала нещата/
С другите сигнификатори - Луна и Слънце - между тях има секстил.
Венера и Сатурн ли се гледаха за сериозни отношения ? Щото в моя случай има квадрат между тях.
Предполагам ще имам двойка на написаното. Ще ми червенее от грешки есе-то. :017:
Но вашето мнение какво е, ще има ли нещо сериозно между мен и господина ?