fortunades, окачени тавани и т.н. не мога да слагам, защото също съм под наем. Обаче това с пиратките е гуд айдия :012: Ще харижа някой лев и започвам със загрявката за новата година Истинските крави не ме дразнят, особено като не са мои- да му мислят стопаните, че съм гледала коза 90-та година и знам сутрин какво блеене беше, докато не стана да ѝ дам храна, а моят мъж да я издои, че аз така и не се научих. На съседа с кученцето кажи да го прегледа за глисти, хапчетата не са скъпи и ще спре да вие.
akruks,
Ами още по-добре че си под наем, можеш в крайна сметка да кажеш на хазяина че ти вдигат шум, той е длъжен да ти осигури спокойствието за което си заплащаш. Тя моята хазяйка тогава щеше да вика мъжът си, който бил мутра
, да го бие тоя отгоре. Предполагам че след като ти взимат парите, би следвало да получаваш качество. А за съседите, когато започнат да вдигат шум-ти пали пиратка
А мен кравите също не ме дразнят, аз съм завършила гимназия по ветеринарна медицина и си ми харесват, но определено човекът който ги гледа е доста изтормозен.
За кучето на съседа-то е затворено в нещо като клетка-бокс. И го държат там, никога не го пускат и ми е жал за него. Иначе с тях не може да се говори, навирили са носове и все завиждат и се блещят насреща. Каквото и да кажа, няма да е от полза, по-скоро ще е повод за съседска война. А и аз нали не съм от "там" и съм доведена снаха, тъй че нямам много глас. Затварям си прозорците, дето са със супер изолация и си решавам този проблем, но ако съм на двора, не е ок.