Всичко е възможно, но така, както го описваш, не изглежда да е с Лилит в 8д и Прозерпина в 5д, които са там при АС Близнаци
При него СЛВ съвпада с Акумен, а ЮЛВ с Бетелгейзе - възлите също насочват за дейността на човек, както и МС
при МС Водолей- Уран У10 в 6д не го прави ръководител, а служител, а Сатурн в 1д ще му пречи да се изяви или това ще стане късно. Може да е с МС в Стрелец, Слънцето в 10д- ръководител, Меркурий в 9д в Скорпион- общува с чужденци, които одумва саркастично...
Външният вид на човек обикновено насочва към знака на АС
akruks, Благодаря ти. Ще поразровя още малко, за да не спамя тук, че май не се приемат добре въпросите ми.
Определено ме насочи много добре.
Мълчах си досега, щото не съм като някои хора да избълват първосигнално впечатления от непознати у форума:
Все шефове са ти в устата и все да се приспособяваш към тях. Имаш някакъв проблем с това да определяш кой е авторитет в живота ти, със собствената ти идентичност, място под слънцето и т.н.
Астрологията е на първо (и най-важно според мен) място за да опознаем себе си. Вярно, че опознаваме себе си като се оглеждаме в другите и в света около себе си, но ти не се оглеждаш. Ти търсиш метаморфоза, ама дали я търсиш на правилното място и защо точно там...
Terry,
Мисля че всички имат проблеми, но и фактът че търся решението им, е достатъчен показател че съм го осъзнала. Всеки може да пише във форума, но определено не мисля че ме познаваш достатъчно за да дадеш такъв коментар. Да, не съм стигнала до момента да опозная чрез астрологията себе си, но се опитвам да я опозная, чрез случващото се в момента на събитията, което лично аз приемам за много по-важно. Със Слънце съвпад Юпитер, мислиш ли че не се оглеждам, че даже и повече от това. Няма да се оправдавам или да се опитвам да променя мнението ти за мен, тъй като отново ще бъда грешно разбрана. И все пак тук съм за да се уча и да се "огледам", някой ден на увеличителното огледало под слънцето. Дали е шеф или друг човек, искам да знам и да разбера. И въпросите не са ми само за шефовете, но явно това е на преден план в момента и пред очите ти. Ей не знаех, че хората знаят още в началото на живота си всичко за себе си и си знаят мястото под слънцето.
P.S. нали за това е тема за начинаещи? И ако под непознат имаш предвид шефа на мъжът ми, определено бих помогнала на човека до мен, да разреши проблемите си на емоционално ниво, вместо да пия кафенце с приятели в мола.