Аз имам Луна в Рак в 5 дом и също много обичам да ям, но не всичко, малко съм капризен. Даже не малко, ами много. Имам обаче много Стрелец в картата си и не качвам килограми, но аз се и движа много.
Veselin, мисля че е нормално при Луна в Рак да капризничиш по отношение на храната. Определено наследствеността и движението оказват влияние върху физиката на човек. И аз съм се движила много като спортувах, но бях по-пълна с около 8кг, но мускулна маса. А сега само кокали
, поради същата причина като теб, много съм претенциозна към храната и то от както спрях да тренирам. Предпочитам да не ям, отколкото да е нещо което не ми е вкусно.
Човека му се яде и пие. После ще се види в чудо ако реши да ги сваля, но май така ще си остане. Баща ми, бивш спортист, слаб като клечка, навремето корема му е правил 'гепи' на гърба му. Сега е 20-30 кг отгоре, като пак около 30те май започва да качва. Луна в Рак тригон Юпитер, Асц и Венера в Дева. Аз съм с квадрат Луна/Юпитер, Асц. Дева, Венера в Стрелец тригон Луна в Овен, много злояда като дете, винаги съм поддържала кг, с леки напълнявания през годините. Свалях, като спирам да ям въобще, което е много грешно.
Тяхното семейство като цяло са предразположени към напълняване, а и като малък майка им ги е тъпчела с пържени картофи, кюфтета и кола. До колкото съм и учила, знам че и една мастна клетка си се разширява до безкрай, и дори и да отслабнеш, тя си остава разширена. И когато дойде моментът на истината:хоп веднага започва да складира. С много усилия и ограничения можеш да научиш организма си да е стриктен към храната. При него от кой аспект е това ядене и пиене Юпитер тригон Венера ли?
А аз имам Луна във Водолей съпвад с Венера във водолей и също съм злояда
И по-скоро не мога да преяждам, стомаха ми е много малък и когато го напълня отказвам храна. Понякога от чудене какво ми се яде си оставам гладна
Истината за поддържането на едни и същи килограми е в честото хранене, но по малко количество храна. Аз от 16 години съм на този режим. Е разбира се избягвам месото, просто защото не ми е вкусно, сладкото-защото не го обичам и хлябът, никакво пържено, безалкохолни и т.н. И то останаха едни картофи и един ориз.