Здравейте,
Питах за мъжът ми.
Мога да пусна картата му.
Но нали 2-ри дом са финансите, 8-ми дом парите от другите, а 11ти дом са парите от кариерата.
Когато искме да проверим, дали евентуално можем да изкараваме пари от собствен бизнес, нали трябва да има аспект между У2 и У8,
както и ако искаме да видим дали ще изкарваме от работата си на договор, трябва да има аспект между У2 и У11.
Вече МЦ-то не показва ли по-скоро статуса или това в което би бил добър, като работа.
Предполагам че има и значение къде в картата се намират Управителите на домовете.
Примерът с мъжът ми сочи, че той би следвало да изкарва пари от собствен бизнес, тъй като има квадратура между Плутон и Венера.
Този аспект е труден, но показва, че човек иска и прави всичко възможно, за да има пари.
Доколкото съм запозната Бил Гейтс (У2 Слънце, У8 Уран) и Доналд Тръпм (У2 Меркурий, У8 Нептун) също имат квадратури между У2 и У8.
Но, ми е много трудно да определя облстта в която, мъжът ми би могъл да изкарва пари от собствен бизнес.
Мислих си за стари коли, защото той много обича колите.
И да ги препродава- тъй като У2 Плутон във втори дом, може да касае недвижимо имущество. А Венера У8 във водолей в 4-ти дом, да касае нещо луксозно и скъпо, което да бъде притежавано в домът т.е. колата да е в гаража, примерно...
Венера във Водолей в 4ти може да е онлайн бизнес от дома примерно
Да и това също. Но какво да продава се пита в задачата
Здравейте,
Венера във Водолей в 4-ти дом, може ли да даде афинитет към нещо материално?
Ако човека се занимава с бизнес, то какъв би могъл да бъде той с такава Венера в този дом?
У1 и У8 са Везни и Телец. Мислих си за антики, обаче Венера и антики.
И за Плутон във втори дом също, ако някой може да сподели.
Бизнес- върха на МС, 6ти дом- управители, планети в тях, как се свързват с АС и паричния дом 2
Венера в 1д в Дева, съвпад с фиксираната звезда Зосма дава колекционерство, събиране на красиви вещи
Зет ми я има и колекционира стари и скъпи вина, коли
akrks,
Ще трябва пак да ровя за тези звезди.
Всеки път ми даваш повод да задълбавам все повече в астрологията.
Иначе и аз си мислих за колите..