А за останалото... Човек не е толкова свободен, колкото си мисли всъщност и никой не обещава само цветя и рози, личността се развива в контакта с другия. И "непознатите" ни на пръв поглед, не е задължително да са непознати.
Идеята ми беше да се сподели при какви аспекти - транзити, прогресии и т.н. човек е срещал някой сроден, близък...
"срещне" в смисъла на кога се появява в този му живот
или кога го "разпознава"
или нещо друго?
тр. Юпитер (у7) през ЮЛВ в 4д за първото, но не и физическа среща. тогава бях далеч от духовна, имаше някакви наченки, но бях много рационална и далеч от отвореното съзнание, никакви епифании и необясними с физическия свят неща не ми се бяха случвали и гледах на тях с лека насмешка.
тр. Плутон върху Меркурий(у1,2,5)/Нептун(у11) в 8д. //и влизане на тр. Уран в 12д.
тази "среща" стартира духовното ми израстване/съзряване, но си дадох сметка за това години по-късно. (след 3 години (на тр.СЛВ в/у ЮЛВ) нещо започна да мига в мен, някаква аларма, но и тогава не знаех какво се случва, разбрах го година-две по-късно, приех го още няколко години след това, след като се бяха случили всички неща, които не мислех, че може да се случат на човек в този свят, в даден момент не беше останало място за никакви съмнения, просто "знаех", че с този човек сме свързани по начин, по който не съм свързана с друг човек и да, далеч е от романтично, не мога да го сравня и с кармичните връзки, които се усещат и разиграват доста по-различно)
//това е за т.нар. "пламък близнак", което след години не мисля, че се родее до "сродна душа". сродните души са нещо много по-... не знам, не намирам думите. пиша роман около тази идея, ако някога го завърша, ще споделя:Д мисълта ми/усещането ми е, че сродните души са свързани извън физическия свят, те са група от души (условно нека ги нарека така), които се движат заедно, "прераждат" се заедно и имат определена роля/функция в живота си на земята. роля/функция, които са разпределени преди започването на дадения живот. затова не са "завинаги", затова не са "единственият" и т.н. //и затова не са единствено с положителни проявления (макар че на вселенско ниво не мисля, че има добро и лошо, не и по начина, по който ние ги определяме. нещо просто се случва, защото трябва да се случи, за да се "отключи" следващото ниво от играта).
//извинявам се, че се отплеснах и то не астрологично. спирам.