За Павла.
Петица пентакли Влюбените Четворка жезли
Павла, първата карта навява идея за трудни мигове в миналото. А може да показва и болестта ти.
В началото на седмицата може да ти се струва, че нямаш много възможности пред себе си. Сега му е времето да поискаш от някой помощ, да покажеш слабост без страх. Защото това положение ще те доведе до кръстопът. До момент, в който ще трябва да избираш, ще си раздвоена по стар път ли да вървиш, по нов ли. По-добре ще бъде да намериш подкрепа от някой, да се обединиш с друг човек. Ще си изкушена от нещо, а може да чувстваш между себе си и друг човек препятствие, планина.
Но последната карта говори за мир и хармония. в край на седмицата ще ти е приятно в дома, ще си почиваш, а може и някакво парти да има. Забавление.
Последната карта е Кралица мечове. Явно ти се струва, че трябва да решаваш нещо, да се чуе думата ти. Но може да има моомент на отдалечаване от другите, да си по-самостоятелна.
Мила Емма,
точно в 10та отново. В началото бях още болна, в сряда ми предложиха нова позиция , беше ми мъчно за екипа ми, случи се и вече съм сама, тоест сам войн, сама в стая и само дистанционно общувам с колега. Много наситена седмица. Другата края ще е финал и на един невероятен месец!!! :38: