Благодаря, момичета! :38:
Сега ще се изплача на спокойствие. Вече ми олекна.
Не, Клер, да тегля карти е нещо, което ме успокоява. Това е моето време. Всички знаят, че сутрин и вечер аз имам нужда от моето време с картите, с форума, с астрологията. Това е мое изискване - сутрин с кафето да ме оставят на спокойствие. Ако нямам тези дребни удоволствия... пусто ми е, празно ми е, липсват ми. Не мисля, че изразходвам много енергия за картите. Или имам много, или не ми пречи, или ме зарежда. Ако не ми е таровско, то въобще не тегля.
Проблемите ми днес започнаха след картите. До този момент всичко беше чудесно и прекрасно. Но при опит да потегля в посоката, в която ми беше наложително, оказа се, че ми липсват две връзки с ключове. Едната е за колата и дома ми. Другата за работно място, което ми е много отговорно и зависят и други хора от мен. Проблем - ключовете за другата кола са в колата с липсващите. Не мога нищо да направя, освен да вдигна квартала с алармите. Друг проблем - оставаме само със седмодомна кола, той е разсеян и понеже аз съм по-отговорната, неговите резервни са в моята заключена. Катастрофа.
От известно време имах малък застой по моите работни неща. Днес направих невъзможното да се добера до други хора и да си създам нови условия за работа. И старите хора, с които работя и цял месец се повъртат, точно днес решили да се задействат. Дойде ми множко, не мога да поема всички ангажименти, не мога да разваля нито едната от двете сделки. :012: И баща ми от сутринта си хвана пътя и замина на пътешествие. До обяд никакъв не си вдига телефона, притесних се. И бях убедена, че е замесен в изчезването на толкова много ключове.
Е, оказа се, че по стрелешки награбил всичките връзки с ключове, които са му пред очите. Не може да си представите колко се разтревожих - за него, за ключовете, за сделките и куп други дреболии ми се натегнаха в тези часове. :85:
Труден живот имам понякога. Всички са се опрели на мен и си знаят, че има някой отговорен, който мисли за всичко. Ама това е, много огън, много въздух, много стрелец, много близнаци. Баща ми и малчо са огледални - Слънце/Луна в Близнаци и Стрелец.
Ако нещо ти липсва, първо го търси в техните бърлоги. Навярно е точно там. Взето по непредпазливост. Те двамата постоянно губят - пари, ключове, документи, телефони. Последно баща ми изкрънка от мен пари за винетка. И само ден след това ги загуби. Стоя наказан - без повторно даване на пари за винетка, да се оправя. То ми писва и на мен. А тази нощ малчо ми изкара акъла като ми писа съобщение след полунощ. Помислих, че нещо му се е случило. А то какво било, скучно им било на младежите, дали не съм искала да отида с тях някъде си. Днес ми идваше да го убия. На всичката ми хубост и да ми разхлопа сърцето по никое време. После някой да ми говори, че като не съм раждала, нямам грижите като на родител.
Сега ще ми се мазнят по младежки, обещали са следобед да ми купят сладичко, да ми направят кафе и да ми сервират. Да ги видим. :72:
Сега се успокоих, няма да се изложа в сделките - да са живи и здрави моите приятели, които ще ударят едно стабилно рамо. Открих баща ми с триста зора и около 50 позвънявания от моя страна. И ключовете се намериха.
Стар, благодаря за цветенцата. Аз ги харесвам, като килимче са. Ние имаме много такива в двора. Чак ми е жал да ги косим. :58: При теб често се появяват такива противоречия - много женствена и много отговорна/мъжествена карта. :08: