Моето пр. слънце мина в телец миналата есен и въобще нямаше рязка промяна в каквото и да било, и все още не забелязвам нищо. А даже слънцето е на 5 градуса от МЦ в 9ти дом, т.е. близо до важна точка в картата. Предполагам, че защото телец е неподвижен знак. При вас промяната сигурно е свързана със самият знак - овен.
Тери, прогресиите се тълкуват персонално според това какво пише в натала, защото същите са
повод и добра техника за по-добро себеразбиране. Ако разгледаш
и въобще нямаше рязка промяна в каквото и да било, и все още не забелязвам нищо под друг ъгъл ще видиш, че малко преди ингреса на прогресивното ти Слънце от Овен към Телец е било времето, когато би трябвало да има преориентация и промяна на стойностите в живота ти. Ако това не се е случило, което не е задължително, означава че не откликваш така охотно на всички тези фактори, или пък по това време Юпитер е бил силно активиран или активиращ картата ти, особено Венера/7-ми ...Това е процес, който си протича независимо дали ние го осъзнаваме. Нека не забравяме, че хората на различна възраст реагираме по различен начин на един и същи фактор- The_One е все още във възрастта на "хей, живот здравей, здравей!" и подкрепено от натални Луна/Юпитер ще е така и след 20 г. ; при мен пр. Слънце ингресира в Телец горе-долу на същата възраст и бях също толкова възторжена от промяната по знака (макар тогава да не съм знаела астрологичния прочит на същата) , аз имам Юпитер/АСЦ. Затова по-скоро е свързано с личната ни настройка към тенденциите- и много често хората не "броят", онова, което се случва вътре в тях за събитие, промяна или пък не го материализират навън, така пропускайки възможността да
прогресират, да станат повече от това, което са. За всички Слънчеви Риби перспективата е да разширим . онова, което носим до природата на знака Близнаци.