Ребека, при мен два пъти Пр Луна е преминала Асц, 1-ви дом, и два пъти качеството на живот ми се е променило във съвсем различна посока. Пр Луна от 1 ви дом активира всички планети- започвам от начало, чрез загуби повече отколкото с положителни емоции. Луната упр.8 дом и е в 5ти, при второто преминаване, избрах какво е по-удачно за мен, дали да инвестирам ресурса си, чрез подкрепата на друг човек навън, мащабно или да инвестирам в себе си, разширявайки полето на знания и усъвършенстване на уменията си-второто. Рождена Луна няма изразен статус, но ми е Хилег. Добре е да се съобразя с това. Всичко, което съм правила и искала да имам,в периода на Пр. Луна през 1-ви дом, ме е направило видима навън, в очите на другите. Резултатът с всяка изминала година идва още, и още. Здравният ми статус също тръгна в съвсем друга посока, поради "вълшебната възраст" и все още е под нейно влияние, което също оказва влияние върху личните ми инициативи. При съвпад на Пр Луна с Марс в 1-ви дом, за първи път схванах смисъла на "явните врагове са по 7 ми дом", - много ме заболя, почти цяла година близах рани. Н емога да кажа, че съм имала бизнес, но да кажем, сходна такава лична инициатива, която приключи за изминалите 8-9 г. После, няма конкуренция за мен, не я усещам като такава
Утвърждаване на близки взаимоотношения, които не са традиционни, стандартни. Това е в общи линии.