Пр.Юпитер за да донесе събитийност в тригон с Плутон без подкрепа на други подобни трябва да е достигнал 0*,12**приблизително и да е в подходящи знаци и домове-1,2,5,8,9,11,от положението и,какво управляват и кои са им диспозитори зависи каква ще е изявата .Трябва да има поне 3 промисора в посока пари или имоти,като се замисля може милионер по имоти по 4,10 като вариант .Промисори в крайни градуси и леки аспекти,конфигурации .Може и никога пр.Юпитер да достигне орбис 0,12,но пук си мисля/тъй като аз съм подобен /ако прогресивния промисор стане стационарен малко преди точния орбис,силата да му се увеличи и да даде събитийност-при мен пр.Плутон става стационарен на 25*,07**на 30** от Юпитер на 25*,35** ,силата на стационарна е 5 пъти по-голяма/0*,12**по 5 прави орбис 1*не знам в каква степен е валидно при прогресии .Това обаче е мунданен аспект при много хора,за да е персонален трябва да има натално предразположение по домове и подходяща транзитна обстановка в точния момент,подходящи тригери в подходящи аспекти,универсални тригери са обикновено пр.Луна,Марс,според мен Уран но непредсказуем,специфични тригери в посока милионерство са транзитните естествени и функцонални упрвители на споменатите домове .Подходящо по характер и място по дом и аспекти СЗ се изисква също .Много фактори са,не е лесно за такова нещо целия хороскоп трябва да е задействан,когато наталното обещание не е силно,трябва да се допълни с много прогресни,транзитни и дирекционни аспекти .Гледам редактора подчертава ,,прогресни,, като грешка,но скоро четох,че това е правилното .