Хепи, единственият аспект извън тази конфигурация (Нептун и Сатурн се движат на 2гр спрямо наталната позиция), е тригон на Венерата с натален Плутон, У2, който вече към момента на прогресията е мръднал малко по-малко от 2гр. В прогресивната карта Плутон е в 11д.
Чудя се, дали това тао няма да активизира някакво професионално израстване и да донесе лесни печалби по Венера заради тригона с Плутон? Все пак Венера е в опозиция на Нептун, значи печалбите трябва да са конкретни и реални. Със Сатурн на върха трябва да е наличе органицазия и дисциплина. Как може да се прецени организация или ограничение би бил Сатурн? :012:
През периода прогресивна Луна е в 10 прогресивен дом и 12 натален. Но пък аз съм забелязала, че прогресивна Луна действа спрямо прогресивния си дом, а не наталния.
Много ми е интересно.
Опозит, да си призная, до минути не съм засичала проявление, защото ползвам само астрокома, а не програма. А и ми е трудно да преценя дадено събитие от кой аспект идва към момента. Мисля, че всяко събитие е като процес и затова все още ми е трудно да отгранича конкретиката със събитията около нея. Но аз също смятам, че при прогресии 1гр си идва понякога като период къмто 2-3г, затова не гледам повече от 1-2гр, и то за да хвана тенденцията на периода.
Аз например, в момента имам 6гр орбиса при квадрат на Луна и Слънце, а една позната ми ги тълкува и към момента. Но не ги броя отдавна вече. Според мен се проявиха около средата на миналата година.