Хепи, Венера е сол У1 и У6 - нали управлява и областта, където е ЩЖ. А с този ретро Меркурий в 6 сол. дом - да не ти поставят грешна диагноза или неправилно лечение? Въпросната сол.Венера квадратира и нат.Нептун в 6 сол. дом, пак има опция за блърване и неяснота, заблуда. Съвпада и с нат.Марс.
Иначе Луната, като У1 в натала е на критичен градус в солара и излиза от заточение Това за мен пак е някакъв указател за "нещо на кантар"
П.П - обичайно тези проблеми са първо латентни, после узнаваме за тях. В този солар - ти реално узнаваш, а проблемите ги е имало и преди
Да, това ми състояние определено не е от сега - миналия ми солар въобще не е за гледане (примерно казано
) - сега излизат резултатите.
Честно казано, това с критичните градуси ми е съмнително, затова, за момента ще го игнорирам (не се обиждай)
Но пък тълкуването за ретро Мерка определено ми харесва и е твърде възможно да е вярно, защото дори и с лечение, нещата не се оправят - значи нещо не е както трябва. Не ми излиза от главата един хорар, който бях пуснала в началото на проблемите - акрукс беше написала, че проблемът е в бъбреците. И аз, като се замисля, бъбреците може би не, но надбъбречната жлеза обикновено страда преди щитовидната. Проблемът е, че няма как да разбера - изследванията са само в болница и май не са по пътека. А ендокриноложките не щат и да чуят - гледат ме подозрително
И квадрата на сол венера с Нептун - мдааа, има материал за мислене. Тенкс
Съвпада с нат Марс го бях изтълкувала грешно - ако отчетем факта, че в натала Марс е У12, тогава вече показанията стават още повече.
Да, като цяло, се навързват нещата ....