Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045946 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1500 -: Май 09, 2016, 05:24:35 pm »
Построих си сидерален солар за годината, когато се бракувах- сол.  МС е в 7д, а в тропикалния солар сол К9 е на МС, сол МС в края на 10д.

bast

• Full Member
  • Публикации: 122
« Отговор #1501 -: Май 09, 2016, 07:35:11 pm »
:d030: Стига с тази астрология,паранормалности,духовности  и любови  :012: Този солар със Слънце в 8Д е подходящ освен за раждане и смърт  :d030: :043: :043: и за реализация на амбиции,ако ги има,де.Е,не е задължително да се осъществят.  :012:

Благодаря, дано да е това... от 1 седмица ме е хванала музата и работя с голямо желание, имам и много идеи, определено енергията се смени и дано повечко се задържи  :012:

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1502 -: Май 09, 2016, 07:37:50 pm »
Направих спонтанен,Уранов,интелектуален пробив в астрологията(подобно на Уичи онази вечер с животът на картата след смъртта  :D  :D  ) в девствена тема,която никога не съм срещала или поне я няма в този форум  :043: .На който му се чешат сиви гънки да заповяда  :cheer:
Та става въпрос за следното:  ......

Ха, сол. ац стрелец в 5 натален, съвпад Уран.  :012:
Напоследък се замислям, че нямам време за второ дете - все отлагам, а  и годините си вървят.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #1503 -: Май 10, 2016, 04:58:06 pm »
Дракс, включвам се в проучването  :-* :012: Погледнах миналогодишният солар по сидерал и... :-\ Соларните оси напълно се припокриват с наталните :017: Действително ми беше преломна година в много отношения :017:
Малко ми е шизофренично с тази сидерална карта  :D ама ако имаш въпроси, давай ще проверяваме в името на науката  :-* :D :38:
И на мен ми е шизофренично-тя астрологията,с всичките и практики за гадаене е шизофренична. ;D За сега нямам въпроси,защото не съм смогнала да осмисля всичките ми солари по тропикал,сравнени с тези по сидерал и произтеклите събития.  :08:
Солара започва да действа от момента, в който Слънцето застане на същите градуси като при раждането ли? Чувала съм, че соларите можели да се задействат и месец по-рано, но така и не разбрах защо и вярно ли е изобщо.
Всички сме чували и чели какво ли не,но аз си проверявам лично от кога какво започва да действа.  ;D
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #1504 -: Май 19, 2016, 01:23:02 pm »
Във връзка с писаното в темата за прогресиите и дирекциите, пускам и солара - и тук също имаме темата за смяна на професионалното поприще, в подкрепа на другите техники.

Венера, У10, сменя знак и е в квадрат с нат Юпитер, натален У6 и стар У10.

Тао-квадрати колкото щеш. Добре поне, че Слънцето е в съвпад с Юпитер, ако той не се брои в този случай за изгорен.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #1505 -: Май 19, 2016, 01:36:16 pm »
Съвпада Слънце/Юпитер - аз бих разглеждала, като нов синодичен цикъл на Юпитер, а не като изгаряне, нали е външна планета, все пак :) Всъщност, в случая имаме край на стария цикъл, новият ще е на 26.09 на 3 гр 37 мин 06 сек във Везни.

Ето - ти споменаваш Венера - У10 със смяна на знака, но и тя е все още в стария знак. И цикъла и Венера са на прага на новото :) по оста 4/10 :)

Соларният АС ще е не просто в Лъв, ами точно върху Марс  :017: Аз го тълкувам двуяко :) Но хайде да не бързам с изводите :)
Над силата е само умението да я владеем!

Happy58

• Гост
« Отговор #1506 -: Май 19, 2016, 01:39:56 pm »
Съвпада Слънце/Юпитер - аз бих разглеждала, като нов синодичен цикъл на Юпитер, а не като изгаряне, нали е външна планета, все пак :) Всъщност, в случая имаме край на стария цикъл, новият ще е на 26.09 на 3 гр 37 мин 06 сек във Везни.

Ето - ти споменаваш Венера - У10 със смяна на знака, но и тя е все още в стария знак. И цикъла и Венера са на прага на новото :) по оста 4/10 :)

Соларният АС ще е не просто в Лъв, ами точно върху Марс  :017: Аз го тълкувам двуяко :) Но хайде да не бързам с изводите :)

:) :) - е, то вие сте по циклите ... аз хич не ги виждам  :57: - права си.

въобще, заформя се наистина нещо ново

Интересното беше засичането на показатели при всички предсказателни техники.

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1507 -: Май 19, 2016, 01:45:45 pm »
:) Сега, като се замисля - майското новолуние се пада малко в опозиция на прогресивното, нали?  ::)

Happy58

• Гост
« Отговор #1508 -: Май 19, 2016, 02:00:38 pm »
:) Сега, като се замисля - майското новолуние се пада малко в опозиция на прогресивното, нали?  ::)

даааа - аз го писах в темичката му :), защото всъщност повтаря аспектите, но малко обърнато :)

Happy58

• Гост
« Отговор #1509 -: Май 19, 2016, 02:17:35 pm »

Тук не трябва ли като базова планета да се вземе Слънцето? И тогава имаме вече нов започнал цикъл?
Нали се взима или по-бавната или Слънцето .... или аз се бъркам нещо?

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1510 -: Май 19, 2016, 02:40:01 pm »
В твоя солар - Юпитер е по-бавен и е пред Слънцето,  и по мои сметки слънцето ще го настигне на 26 септември в 9:59:24 наше време. Т.е. в солара още не са се срещнали - предстои :) А ако не беше Юпитер, а Меркурий, то цикълът вече щеше да е започнал, защото Мерк. е по-бърз и при условие, че няма ретроградие :)

Happy58

• Гост
« Отговор #1511 -: Май 19, 2016, 02:46:02 pm »
В твоя солар - Юпитер е по-бавен и е пред Слънцето,  и по мои сметки слънцето ще го настигне на 26 септември в 9:59:24 наше време. Т.е. в солара още не са се срещнали - предстои :) А ако не беше Юпитер, а Меркурий, то цикълът вече щеше да е започнал, защото Мерк. е по-бърз и при условие, че няма ретроградие :)

това ми е ясно, въпросът ми беше друг. При циклите се взима движението на по-бързата към по-бавната. Изключение прави Слънцето - ако то участва, винаги то е базовата планета. Идеята е, че Слънцето "е центъра" и всичко друго се върти около него, "работи", за да обслужи неговите цели.

Това така ли е или го бъркам с нещо друго? Тук Стар май ще е много полезна.

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1512 -: Май 19, 2016, 02:53:24 pm »
И аз бих се радвала да се включи :)

Моето разбиране е, че Слънцето осветява, огрява Юпитеровите теми в дадена светлина - според това в кой знак мунданно се случва, а аз гледам и в кой дом, как са поставени планетите в този момент. Съпоставям с натала, за да пречупя тази през индивидуалната карта :)

aquarius6

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #1513 -: Май 30, 2016, 10:16:40 pm »
Здравейте. Пускам солар с молба за вашето мнение. Гледам Плутом здравата ме е стиснал за гушата.. до сега два пъти се разминах на косъм от това да се сблъскам със смъртта на любим човек, което ми пипа надълбоко.. прихвана ме една паника, страх.. изобщо се виждам  в чудо с тия скорпионски енергии и вече не знам аз ли съм, не съм ли.
Така както го е подкарал какво друго може да измъдри?

Happy58

• Гост
« Отговор #1514 -: Май 31, 2016, 10:27:18 am »
това ми е ясно, въпросът ми беше друг. При циклите се взима движението на по-бързата към по-бавната. Изключение прави Слънцето - ако то участва, винаги то е базовата планета. Идеята е, че Слънцето "е центъра" и всичко друго се върти около него, "работи", за да обслужи неговите цели.

Това така ли е или го бъркам с нещо друго? Тук Стар май ще е много полезна.

Стар сигурно не е прочела това - изтеглям го напред, за да й напомня :)