Не успях да завърша висшето образование... Всякакви здравословни проблеми имах... Загубих баба и най-добрия ми приятел - брат ми... Най-вече последното ме съсипа...Просто не знам дали продължавам...
Пускам днешния солар. .. От днес ми започна..
Честито ти нова соларна година! :birthday: Нека да е изпълнена само с положителни емоции и да се отърсиш от преживените несгоди през отминалата година, подсказани от Сатурн в сол. 1д.
Не разбрах само загубила си брат или приятел, който ти е бил като брат, но и в двата случая- съболезнования!
В новия солар АСц попада в 9д, явно през годината актуално ще е за теб висшето бразование, където ще проявиш активност, за да наваксаш пропуски от миналото в тази връзка- сол Марс У9 в 9д е ретро, Самата ти ще си раздвоена между изкарването на пари и граденето на кариера, като за първото лесно ще изкарваш пари, но има риск и лесно да ги харчиш, а в работата и кариерата старите проблеми ще продължат- ретро Сатурн в сол 10д и нат 6д.
Планирате ли второ дете, понеже има индикации? Благополучие в дома и с партньора. Пази се само от фантазии и самоизмами, да не се филмираш имам предвид. Годината ще е добра, особено откъм материална и финансова страна- ще имаш приходи от работа (майчинство) и от партньора.